Výsledky 1 až 9 z 9

Téma: Dell D830

Standardní Dell D830

Prosim Vas nevi nekde kde bych stahl driver Internal Dell 360 bluetooth card pro win XP.
    Hledal jsem na netu i na strankach dellu ale vse driver pro vistu ((
    Predem Vam moc dekuji

Standardní Re: Dell D830

Ach ouvej, a hledali jsme pořádně?
    http://support.euro.dell.com/support...&fileid=206919

Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 Professional
    Blondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.

Citace Původně odeslal Zdenek Dubnicky Zobrazit příspěvek
    Ach ouvej, a hledali jsme pořádně?
    http://support.euro.dell.com/support...&fileid=206919

diky to jsem prave zkousel ale nefunguje.Ale uz jsem to vyresil stahl jsem to z jineho webu pro asus a ono to funguje uplne bez problemu
    Ten balicek z asusu obsahuje podporu i pro tento model.
    ---

jestli bych mohl tak bych te poprosil zda nevis jak na tento problem
    Mam notebook DELL 830 a ma funkci osviceni klavesnice
    Mackam fn plus prislusne tlacitko ale ledka se nerozviti.
    Je to potreba aktivovat jeste nekde jinde?Diky

Aha, tak musíš uvést že ovladač ze stránek dellu, prostože je určen pro WXP nefunguje korektně. Z horního postu vyplynulo že jsi pro XP nenašel. Nevadí...

K tomu podsvícení - podívej se do biosu - já mám sice lowend XPS ale podsvícení mm kláves se vypíná/zapíná/nastavuje právě tam. Je tam záložka "others" či tak nějak.
    Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 Professional
    Blondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.

Diky za odpoved.Zkousel jsem to v biosu hledat ale neuspesne (
    Nevim co s tim

Obávám se, že D830 to bohužel nemá.

Citace : It turns out this key is used to activate the Dell equivalent of the “ThinkLight,” that is, a keyboard illumination lamp. Unfortunately, this feature is obviously not on the Latitude D830. Instead, it can be found only on the ATG model. I really wish they would use a different key set for their different models.

ZDROJ : http://forum.notebookreview.com/show....php?p=2441352

diky.Tak to potom nechapu proc tu funkci kresli na klavesnici a davaji ledku pod displej

V tom článku je to zmíněno - bohužel Dell vyrábí stejné šasi pro více modelů.

Citace Původně odeslal Zdenek Dubnicky Zobrazit příspěvek
    V tom článku je to zmíněno - bohužel Dell vyrábí stejné šasi pro více modelů.
    ok dekuji

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. DELL E228WFP (22" 1680x1050)
    Založil tominek v sekci fóra Monitory
    Odpovědí: 23
    Poslední příspěvek: 23.04.2008, 14:48

Pravidla přispívání