Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: X3100 - změna rozlišení na externím monitoru

Standardní X3100 - změna rozlišení na externím monitoru

VGA kabelem připojím externí LCD monitor k NB Lenovo V200 a Windows mi nenabidne odpovidajici rozliseni pro dany monitor (1680x1050). Nejake rady co s tim? Mam Visty, obraz je jen na tom externim monitoru (tak to chci). Zkousel jsem aktualni ovladace z Intelu, i ovladac na monitor, nic nepomohlo. NB umi max. rozliseni 2xxx na neco, takze problem bude asi v ovladacich (jak ja nenavidim intel grafiky

Zkousel jsem i PowerStrip, ale tam se neumim taky niceho dohrabat. Asi jsem to nepochopil. V "Display Profiles - Configure" v "resolutions" jsou na vyber stejne rozliseni jako ve Win. Neco jsem ponastavoval v "Advanced timing option", ale totalne bez vysledku.

Jestli bude nekdo schopen poradit, budu moc rad. Podpora Lenova je na pytel.
    MSI Z77A-GD55, i5-3470, Gelid Tranquillo rev. 2, 16GB RAM Kingston HyperX Blu XMP 1600Mhz, Gigabyte HD 7950, 80GB Intel SSD, 500GB WD, HP ZR2740w

Member Avatar uživatele swarm
    Věk
    39
    Vliv
    256

Standardní Re: X3100 - změna rozlišení na externím monitoru

Diagon Swarm - redaktor NOTEBOOK.cz
    Nikdy se nehádej s blbcem, nezasvěcený by nemusel poznat, že je mezi vámi rozdíl.
    Blog o mobilní technice -> [WWW]

Standardní Re: X3100 - změna rozlišení na externím monitoru

Ten thread jsem přehlédl, ale řešení stejně neobsahuje a stejně se to nakonec "zvrhlo" na popiš řešení problémů u karet ATI...
    MSI Z77A-GD55, i5-3470, Gelid Tranquillo rev. 2, 16GB RAM Kingston HyperX Blu XMP 1600Mhz, Gigabyte HD 7950, 80GB Intel SSD, 500GB WD, HP ZR2740w

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Rada ohledně 22" monitoru, pls ??
    Založil JackalJackal v sekci fóra Monitory
    Odpovědí: 8
    Poslední příspěvek: 06.09.2007, 17:16

Pravidla přispívání