Aigor: Jasne, vyvoj je hodne rychly. Ja jen ted fakt nevim jak se rozhodnout, ale vidim to tak, ze ted upgradnu, vydrzim s tim treba zas dva roky a pak se uvidi.
Nejak nejsem schopny si konecne vybrat. V tuto chvili se snazim prijit na to, ktery procesor. Dival jsem se na tento topic:
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=81443
takze teoreticky by mi melo stacit koupit ten levnejsi E2160, nekde na netu zjistit, jak se taktuje a trochu mu zkusit zvysit vykon (jen se toho bojim,abych si to cele nespalil...hlavne mi tam vadi 1024 cache..v porovnani s ostatnimi. Dalsi doporucovany je tam E6320, ten uz ma 4MB cache a, GHz temer stejne, jen cena 2x drazsi. Zas si rikam, proc v tom topicu neni napr. E6550, ktery vychazi cenove stejne jako E6320, ale ma papirove o dost vyssi frekvence. Tos babo rad..
Stejne tak sem na tom s ramkama...vim,ze chci minimalne 2GB, ale ted ktere vzit...
napadli me tak asi tri moznosti:
1.)A-Data 2048MB (kit 2x1GB) 800MHz , 1510kc, nejlevnejsi (nvm, jestli jsou dostatecne?..prip.problemy?)
2.)A-Data Vitesta EE 2048MB (kit 2x1GB) 800+ MHz
3.)Patriot SL 2048MB (kit2x1GB) 800MHz, u alfacompu pisou,ze maji "hlinikovy hladic"...predpokladam,ze to ma byt "chladic"... nevim jak se tyto ramky zahrivaji, jestli je chladic potreba ci ne..
vim, ze sem tech dotazu pisu hodne, ale je to holt po dlouhe dobe, co chci zmenit komp, tak chci poradit od lidi, kteri se tomu venuji a rozumi vic nez ja![]()

Odpověď s citací