Citace Původně odeslal TimeLord
Ja sa tam ale nechodim hadat a vnucovat AMDckarom ze sa maju vykaslat na svoj CPU a prejist k intelu ako to robite vy. A nasiel si v tom threade nejaku urazku odomna ?
A to pentium 166 bolo namieste, lebo stale sa ohanate pomermi cena/vykon. Povedz mi ktore AMD mi da viac vykonu ako moj P4 1.8 za menej penazi ? Ked som ho kupoval tak XP2400+ stalo nejakych 10 litrov a mna vysiel 6200. A na datasheety ti kaslem, mna zaujima co mam v bedni nie na nete na papieri.
BTW: pri 2.88GHz za moja teplota nedostane cez 45°C a chladim lacnym vzduchovym titanom. (pri 86W- Sandra)
Našel jsem urážku, hned v prvním příspěvku Keby tym "Advanced" Micro Devices dal niekto tym kladivom po hlave tak by mozno zacali rozmyslat V tomto threadu ti nikdo nenutí, aby sis kupoval AMD. Pouze tu bylo konstatování, že jsou to dobré procesory. A zapůsobilo to jako voda nalitá do rozpáleného oleje. Víc výkonu než P4/1,8A (5823,-) za stejné peníze (ceník CC dnes) dá XP2100+ (3682,-) nebo XP2400+ (5584,-), pěkně overclocknuté tak na 2300-2400MHz. A jsou odemčené, dá se řádně naboostovat FSB a snížit násobič - tato vlastnost výkon katapultuje ještě mnohem víc než hrubé megahertzy. Na datasheety kašleš? To v tom případě asi ti, co je psali a ty procesory vyvinuli jsou hlupáci a měli by je přepsat podle tebe, že. A k těm 45°C - čím to měříš? Měříš to stejně, jako Intel, tedy speciálním a KALIBROVANÝM čidlem umístěným v středu heatspreaderu pod chladičem (to je taky v těch datasheetech, metodika měření) nebo spoléháš na to, co ukáže čidlo? Jiná deska by třeba ukazovala 65°C, kdo ví. BTW - v tomto threadu končím, myslím že řečeno bylo dost.