No neviem v sucasnej dobe sa uz pri reklamaciach vyhovaraju na hocico len aby nemuseli vymenit vyrobok tak aby mu nepovedali ze stym niekde smaril a dovi dopo ... uz som take zazil cize nic nezvycajne a ako sa im da dokazat ze nie ked ntb je stary rok atd. nijako uz, a zadalsie mu povedia ze preco to reklamuje az po tak dlhom case a ze ked to pri kupe nebolo si to zasa spôsobil sam -- proste mno,, aby si nakoniec este neplatil poplatky vzniknute stej reklamacie najprv by som kontaktoval Asus CZ emailom a poslal im foto ze ako by sa to dalo riesit a dohodol sa snimi .
Admix - notebook nemusi javit znamky nicoho zvonku a ajtak moze byt display poskodeny staci ked to mate v taske a pri prudsom zabrzdeni to padne v aute zo sedadla na zem a este to tresne dobre o palubovku ... toto sa stalo znamemu a jaksik sa mu na HP notebooku nejaka cierna ciara spravila pri kraji display-u , paradoxne mu to ale v reklamacii opravili tak ale to bol jeden riadok pixelov a nie to co je na foto z toho asusu mno
EDIT : a vobec ta nechcem strasit ale ASUS ma reklamacie strasne ja mam problem s vetrakom na notebooku a predajca ma odkazal na ASUS kam som pisal a uz to bude treti tyzden co sa mi nikdo neozyva tak neviem ako to mam reklamovat ach strasne tieto spolocnosti

Odpověď s citací