Výsledky 1 až 25 z 32

Téma: IBM Lenovo ThinkPad T60 SXGA+ IPS (FlexView)

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: IBM Lenovo ThinkPad T60 SXGA+ IPS (FlexView)

Tak ho mam par dni

Ten display sice fain, ale zase takove terno to neni. Pri odpojeni do site ma dost maly jas a v kombinaci s titernym rozlisenim na ktere si zatim ne a ne zvyknout dost namaha oci.

Klavesnice ujde, mam NBM - ktera by mela byt nejlepsi ze vsech ctyrech typu, ale mam pocit ze co jsem zkousel jine Lenova tak byly i lepsi. Snad si zvyknu.

Nejvetsi bomba ale bylo, co se mi stalo ted v noci. Ve 3 rano, alarm, neskutecnej bordel, vylitnu z postele s myslenkama ze hori. Ocividne nehori, a Lenovo ktere bylo ve spanku a dochazela mu baterka bylo presvedceny ze mi musi malem privodit infarkt abych si toho vsiml. Kdo to slysel asi vi o cem mluvim, kdo neslysel tak je to podobny speaker jako rvou UPSky od APC, akorat to nepipe, ale dela sirenu
    Kde to vypnu?

Baterka ma dost vuli, a za spodek to vetsinou nosim takze se toho trosku bojim.

Touchpad ma nezvykle drsny povrch, to by me zajimalo proc, na zadnem jinem notebooku vcetne Lenova3000 ktery jsem zkousel dnes jsem takovej nevidel, vzdy hezky hladky.

Mechanismus "locku" displeje je konstrukcni des. (na druhou stranu alespon neco, ted jsem pracoval na novem HP a Toshibe, a ani jeden lock nemaji, coz me tedy prekvapilo)

Cekal jsem ze konstrukce bude spickova, nyni musim rict ze je dobra. Pokud vydzi takto 5 let, tak supr. Ale nove notesy, v cene +- 35 tisic se kterymi jsem ted delal a otukaval je a porovnaval (znamych, po me koupi) nevrzou ani vule nemaji... No snad se rozvrzou

EDIT: kvuli ramce jsem volal do Kinetiku, rikali ze bude snad az 26. Pry na pockani za 1500 s montazi.
    Naposledy upravil Commander; 19.09.2007 v 00:41.
    Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání