Citace Původně odeslal Hladis Zobrazit příspěvek
Podezreni ze okna jsou v poradku ale vysiluje driver jsem pojal po tom co se to objevilo vice lidem. Spis jsem podezrival ze se nepohodli kodeky a nakoply okna. Poprve se mi chyba projevila prave tim ze mi zacalo blbnout video a nasledoval pad exploreru. Od te doby se to uz tahlo. Ta chyba se neprojevuje lidem masove takze predpokladam ze ji musi spustit kombinace nejakych cinnosti a mam pocit ze v tom ma prsty prave video.
Naprosto souhlasim, mel jsem dokonale shodne symptomy. Uz jsem kvuli tomu malem reinstalloval OS, zkousel jsem prejit z AHCI modu zpatky na IDE a podobne srandicky. Ale rozhodne to bude neco s videem, jako neznaly laik strelim od boku a placnu neco o akceleraci HD videa, resp. vseobecne akceleraci prehravani videa.

Zajimave je, ze v release notes k posledni verzi je prave napsano o oprave chyby, ktera zpusobovala, ze u HD videi (myslim, ze v PowerDVD, nepamatuji si to presne) se znicehonic zasekl obraz a zvuk jel dal. Treba je/byla ta chyba obecnejsi, nez jak to vypada z toho fixu...