Výsledky 1 až 20 z 20

Téma: Poraďte prosím foťák

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Poraďte prosím foťák

Citace Původně odeslal jan555 Zobrazit příspěvek
    Vzhledem k požadavkům bych doporučoval vybírat předně u Sony a Panasonicu (a vybrané kdyžtak dál prokonzultovat), pro tyhle účely budou mít vhodné ovládání také Kodaky (kvalitou výstupu ale budou za předchozí dvojicí asi jemně pokulhávat).

oso: je otázkou, zdali dědu zajímá šum na vysokých ISO eq. a co s tím foťákem vlastně bude dělat (já bych tipoval, že to, co každý druhý děda - odnese kartu do fotolabu a vybrané si nechá vytisknout na malý formát ...), jen k F40fd - když zmiňuješ kvalitní optiku, tak doufám, že je od F30 upravená - tak špatnou optiku jako mělo F30 jsem dlouho neviděl.
    no ja myslim ze dedo potrebuje very easy fotak, ktory by bol dobre vybalancovany, vo vsetkych rezimoch cize aj fotenie za zlych svetelnych podmienok; osobne ho nemam (mam canon a 520 a ten ma sum na iso 400 uz strasne neprijemny, co je asi jeho jedina chyba) ale co som cital recenzie, a pozeral fotky, a video recenzie na yuotube tak vsade je velmi vychvalovany, ad f 30, bol to kompakt roka podla TIPA 2006 ked sa nemylim tak asi ta optika nebude az tak zla ako hovoris

inak panasonic je good (LZ5 ma brasule na moje odporucanie) hlavne opticka stabilizacia len ma seru tie debilne displaye s malym rozlisenim
    Naposledy upravil oso; 12.09.2007 v 00:25.
    HOME AMD Phenom X6 1055T@3.7 GHz 264 fsb , NOCTUA NH-U12F, GIGABYTE GA MX790 UD3P rev 1.0, THERMALRIGHT HR-05 SLI , silent modded OCZ 600W, 2*2048 1066+2* 1024 MB ADATA VITESTA EXTREME 5-5-5-15 MHz in Dual Chanel, GAINWARD RADEON 4850 HD 700/1100, HITACHI DESKSTAR T7K500 320 GB, WD AAKS 500 GB, SAM@SUNG HD103UJ 1 TB, SAM@SUNG HD103SJ 1 TB , NEC ND 4550A 1.X7, AUDIGY 1, 20" LCD LG L 2000 C
    ------------------------------------------------
    WORK HP nc 6720s 1.6 merom, 120 gb HDD, 3 GB RAM

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání