Citace Původně odeslal Luk(y)isek Zobrazit příspěvek
Marty,tak ten Samsung urcite doporucuju.Design je perfektni,ale jedine co by te na tom mohlo stvat je to,ze okolo spousteciho tlacitka to sviti zarive modre (viz. obr. nize),cili to ve tme i ve dne muze docela rusit.Me osobne to pres den ani moc nevadi,ale v noci to asi vadit bude.

Jinak celkove mi prijde ten Samsung DVB-T za velmi dobry.Jak nastavenim,tak i skvelym tunerem kteremu nevadi i horsi signal a bezproblemu ho pusti.
Brachovi jsem poridil Philips DTR210,ma pokoj na lepsi stranu nez ja,cili vidi lepe na vysilac (Cukrak).Pujcil jsem mu moji 28dB DVB-T antenu (http://allegro.pl/item212175002.html#photo) a mel signal neco okolo 45-55%.Naslo mu to programy,ale nepustili se,psalo to slaby signal.Dneska jsem si rek ze to zkusim jen tak u sebe,treba budu mit opravdu velky stesti.Pokoj mam uplne na druhou stranu nez je vysilac,pripojil jsem k Samsungu tu stejnou antenu,dal ji k oknu a nastavil nekam smerem ven () a zacal jsem hledat signal.Na kanalu 25 mi to k memu udivu naslo programy a ukazuje to cca tak do 50% signalu (40-50%).Rikam si ze to nepujde,ale zkousim to dale.Ulozil jsem programy,zkusim to a ono to slape v poho.Sice si myslim ze kdyby ten signal byl mnohem vetsi (< 90%),tak by byl obraz urcite cistsi.Na te LCD TV je ten spatny signal opravdu dost znat,je to preci jen dost neostry,ale koukat se na to da (kdyz jsem v tehle nouzi,tak mi nic jinyho nezbyva,hlavne ze to slape).
Cili si myslim ze se jedna fakt o vyborny DVB-T tuner a urcite ho doporucuju!
Gratuluji k dobre koupi (hlavne, ze jsi spokojenej), jen bych upozornil, ze pomereni signalu DVB-T v ruznych mistech prijmu je lehce nemozne, jelikoz moje zkusenosti jsou, ze signal v mistnosti obracene k vysilaci, nemusi byt lepsi, nez v mistnosti, ktera je treba pres chodbu od vysilace.
Takze k objetivnimu mereni - stejne misto pro oba recevery. A k tomu je treba rict, ze neni tolik smerodatne, kolik signalu a jakou kvalitu ukazuji "meraky" na zarizeni, ale spis jak s tim urcitym signalem dokaze pracovat a tedy co je vysledkem na obrazovce.
Tedy logicky - nektere DVB-T ukazuji skoro plny signal i kvalitu a obraz stoji za houby, je trhany a vypadava, zatimco jine spokojenene na 30% bezi jak z praku.