Zdravim, planuju koupit E6750 a potreboval bych poradit s vyberem RAM. Mel jsem vyhlidnuty A-Data 2048MB DDR II 800MHz EE (CL4), ale pak jsem nasel tyhle samy RAMky na 1000MHz s CL5 za prakticky stejnou cenu. Otazka zni, ma cenu je kupovat? Procik nevytocit na tech 400MHz by byl hrich a na to me staci ty pomalejsi. Kdybych sel treba na 450, tak tam bych se snad dostal taky. Zajima me jestli by bylo lepsi ty rychlejsi podtaktovat a jakej vliv ma pomalejsi casovani?

Pak by me zajimalo kde se dozvim ty delicky (v tomhle se celkem ztracim, snad me chapete), takt RAM (napr. 400MHz) nemusi bejt vzdycky 1:1 s FSB procesoru (333 @ 400MHz) ne? Jak jsou ty ostatni pomery?

P.S.: Tech 800MHz pameti v podobnejch cenach je vic, takze meli byste nejaky doporuceni? Napriklad OCZ maji sice CL5, ale zase je mozny zvysovani napajeni bez ztraty zaruky. CL4 Patrioty by snad meli bejt kvalitni, ale zase me desi ze maji v zakladu 2.2V - pujdou tocit? Geil by mel mit taky zaruku i pri zvysovani napeti. Takze hlavne me zajima jakej ma vliv to casovani.
Diky