No dobre,

ale v principe, co moze byt s tym jadrom? Uz som to preinstaloval niekolko krat a stale to iste. Neviem, ci to nejako suvisi, ale skusil som moznost, ze si instalator sam podelil volne miesto na disku, aj moznost rucneho delenia (momentalne mam 150MB "Boot", 1024MB "Swap", 500MB "Home" a cca 20GB "Root". Ten Grub tam je (na tretom oddieli predmetneho HDD, (na prvych dvoch su non os data)), dokazuje to aj jeho spustenie v textovom rezime po volbe os Linux v Acronis os selector-e, len dalej to nejde, akoby tam to jadro naozaj nebolo. Zrejme je este stale problem aj v tomto jadre s J-Micronom.
V jednej veci nemam jasno - neviem to naisto, ale zda sa mi, ze ked som skusal FC6-tku, tak vsetky Lin particie (vtedy Boot, Swap, Root) boli v "extended" oblasti HDD. Teraz je "Boot" primarna a "Swap", "Root" a "Home" su v extended oddieli. Tie prve dve particie, kde su non os data, su primarne, vytvorene uz predtym, inym diskovym nastrojom. Je to v poriadku, ze Boot nie je s ostatnymi v exteded oddieli?