Uberguru co znamena pribrousena? A nemoze byt ta mensia detailnost X-fi sposobena 20kHz Low-pass filter? I ked nerozumiem, co to presne znamena, dufam, ze mi to tu niekto pekne vysvetli, pevne verim, ze to nie je nieco v zmysle, ze oreze vsetko nad 20kHz, pripada mi to dost drasticky, aj ked niektori nepocuju ani 19khz, ale uz len ten pocit, ze nieco, co tam ma byt tam nie je sa mi nepaci. A co myslis, ktora zvukovka by sa tak, asi najlepsie hodila k Beyerdynamic DT 990 Pro, ma zmysel predavat moju X-fi Extreme Music a kupovat napr Audiotrak Prodigy HD2 alebo Esi Juli? Lebo slavnostne som predal Logitech z-5400 s katastrofickym zvukom a teraz mam k dispozicii 4,5k a k uvahu prichadza bud kupim zosilnovac aj starsi ale pomerne kvalitny onkyo cca za 2 tis a k tomu kvalitnejsiu zvukovku alebo si necham x-fi a kupim este kvalitnejsi zosilnovac marantz s lepsim sluchatkovym vystupom. Tiez som zastancom, co najdetailnejsieho zvuku, aj ked niekedy odhalujuceho nekvalitu nahravky, ale o tom to predsa je. Nekvalitna mp3 nech hra zle a kvalitne cd nech hra uplne super.
Dost mam problem aj s tym, ze mam momentalne Windows XP 64bit, tak neviem, ci by na tie zvukovky boli ovladace, s X-fi nemam s ovladacmi ziadny problem. Vista si nechcem davat, mam len 1gb pamate a zbytocne by sa mi vsetko spomalovalo..