Mam stejnou zkusenost. Ta zkusenost je ale pozitivni v tom, ze tento casty pristup na disk poznam pouze podle diody na case, ne podle odezvy systemu.
Co se tyce temat atd, je to opravdu velice subjektivni zalezitost, ale abych koukal na rozhrani ktere bylo kontruovano pro rozliseni 640x480 pri 16ti barvach ....Defaultni vzhled mi prijde velice povedeny, ale doufam ze casem tu bude zpusob jak si Aero skin zmenit, pripadne povypinat nektere ty animovane efekty. Ono "zjeveni se" okna zacna byt casem okoukane, prekvapive me ale nijak nezdrzuje.
Problemy s cleartype take nechapu, ja osobne jsem jeste nevidel pocitacove LCD, kde by pismo s ClearType vypadalo hur nez nez bez. I toto je zcela subjektivni, ale pokud nemate nejak jinak usporadanou bunku bodu u LCD, tak napr. kurziva vypada lip naprosto objektivne
PS: A o tom kdo pouziva cleartype na CRT, si take myslim svoje
Libil se mi primer s procentualni velikosti. Me trapilo, ze mi mi windows 95 zabiraji 1/6 z meho 300MB disku, ale rozhodne me netrapi, ze visty mi nyni zabiraji asi 1/50tinu meho diskoveho prostoru.
BTW: Jde s W2k vzhledem vyuzit akceleraci desktopu grafikou? Funguji dale zive nahledy a podobne vychytavky?