Výsledky 1 až 25 z 58

Téma: Gigabyte P35-DS4

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Gigabyte P35-DS4

No jo, procesoru, jasne... Ale jsou tyhle dve voltaze a evidentne kdyz jedu s FSB nahoru, musim to prikrmit. FSB overvoltage me proste mate.

Záleží na tom o kolik - mě např. na sestavě v podpisu jede procesor na default V na 3220MHz , jen paměti a NB chtějí přitopit... takže záleží, kolik s toho chceš celkem vymáčknout (máš vyšší základní taktování, tak to o 70% asi jen tak snadno nepůjde ) - ale i tak bych na zvednutí fsb o cca 25% V na procesoru určitě nechal na default, až pokud by to nešlo, tak trochu přidat...

Jinak já, dokud jsem nepřidal +0,1 na NB, tak chtěl přitápět procesor a ještě to bylo nestabilní (např. počítač po 3 hod burnu spadl...) - kvůli rated fsb na chipsetu...

edit: ještě jsem zapomněl připsat - pohlídat děličku pamětí a pokud to po oc najede a padne až při načítání win, či zahlásí chybu, můžou za to pravděpodobně paměti - chtějí přidat...
    Naposledy upravil s.skull; 05.09.2007 v 18:39.

Takze spis napred zkusit zvednout NB nez CPU, jo? Voltaz samozrejme. Kolik je teda bezpecny max pro 6750? Defaultni voltaz je dost nizka.

Senior Member Avatar uživatele NeMeM9aA
    Věk
    44
    Vliv
    270

stejne jako pro ostatni c2d. 1.4 je bezpecne az az.
    Do NB muzes s klidnym svedomim pustit +0.2

Super, jdu testit
    Jinak locknuti PCI-E fakt pomohlo. Asi ten bios obsahuje nejaky vetsi zmeny, kdyz to predtim slo i na auto.
    Prozatim to v pohode nabehne pri 1.36250V v CPU a +0.05V do NB. Ale Prime dlouho nevydrzi. Na druhou stranu, uz je to 600MHz nad defaultem.
    Jo a CPU-Z mi dost divne ukazuje napeti v CPU 1.3V.
    Naposledy upravil Octopuss; 05.09.2007 v 18:52.

Citace Původně odeslal Octopuss Zobrazit příspěvek
    Super, jdu testit
    Jinak locknuti PCI-E fakt pomohlo. Asi ten bios obsahuje nejaky vetsi zmeny, kdyz to predtim slo i na auto.
    Prozatim to v pohode nabehne pri 1.36250V v CPU a +0.05V do NB. Ale Prime dlouho nevydrzi. Na druhou stranu, uz je to 600MHz nad defaultem.
    testovals paměti - např. memtestem? - mě např. při vyšších fsb padal prime kvůli nim...

Pameti jedu aktualne na 1000.... Takze 66 pod defaultem

Přesně jak napsal NeMeM9aA - zkus do NB nejdřív +0,1, mělo by to stačit - na začátek...pamětem jsi už asi přidal (podle specifikací...)

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání