Výsledky 1 až 25 z 29

Téma: Vista MMCSS - aneb degradace site kvuli MP3

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Vista MMCSS - aneb degradace site kvuli MP3

Citace Původně odeslal Mymak Zobrazit příspěvek
    Tak se s vami panove podelim o vlastni zkusenost. Jako spravnej experimentator jsem provedl "vypnuti". Po restartu jsem zaznamenal zajimavy ukaz - pri prehravani MP3 ve foobaru dochazelo k lagum ve zvuku, kdyz jsem prekliknul z jednoho okna na jednom monitoru na jine okno na druhem monitoru. Pak jsem zkusil Trackmanii online -> obrazove plynule, zvukove uplne nahovno - neustale lagy. Toz jsem tedy vratil zpet upravu registru a znovu povolil onu sluzbu "planovac multimedii". No, a ted prijde pointa meho prispevku - po restartu mi vubec nejede zvuk, jelikoz nebezi sluzba Windows audio. Pri pokusu o jeji rucni spusteni dostanu error message ve smyslu "cannot start, because dependency service does not exist or has been marked for deletion". Pritom vsechny "dependency services" bezi, jak jsem si overil.

A ted - co mi poradite krome reinstalace (pac pokud bych ji delal, tak jedine back to XP)
    zajimave, zrovna to testuju.
    ale psal jsi, ze jsi jen vratil v registrech tu sluzbu do dependencies, nezapomel jsi dat spousteni mmcss automaticky/rucne ?

edit: jinak ja to taky zpatky zapl. pri tisku na sitovou tiskarnu mi to zaclo pekne skubat ... chjo. fakt parada tenhle 'OS' ... ale tak co, chtel jsem delat pokusy, tak to mam se vsim vsudy ...

a na zapnuti (vypada to) staci zapnout tu sluzbu, neni potreba vracet tu upravu registru ...
    Naposledy upravil Fox!MURDER; 05.09.2007 v 10:52.
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. ATI Catalyst™ 7.5
    Založil flash v sekci fóra Grafické karty
    Odpovědí: 31
    Poslední příspěvek: 25.06.2007, 10:27
  2. ATi Catalyst 7.3 WHQL
    Založil no-X v sekci fóra Grafické karty
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 06.04.2007, 11:17
  3. ATI Catalyst 7.2
    Založil flash v sekci fóra Grafické karty
    Odpovědí: 12