Normalni OS ma taky sitovani nekolikrat vykonejsi nez M$ a predevsim nepovazuje svyho admina za idiota, kterymu musi zmenoznit spoustu veci.
Pocitam ze Visty maj taky neco na zpusob QOS XPcek ? Takze defaultne omezujou pouzity prenosovy pasmo.
Co vim o Vistach a sitovani krom toho co je tu uvedeno: zapominaj nastaveni site, sit se bezduvodne odpojuje a pripojuje, nefungujou v domene(nebo velmi pochybne)
Jinak by me opravdu zajimal nejaky "rozumny" duvod, proc neco takovyho delat ? Pozustatek nejakeho testovani ? Pak to vypovida o kvalite testingu v M$(potvrzuje obecne znamy stav). Nedostatecny vykon sitovyho subsystemu ? Vzdyt to ma byt jedna z tech uzasnych uplne novych veci ve vistach (taky to podle toho vypada, viz vejs).
K linku na msdn:
Je na tom krasne videt, jak je celej OS navrzenej uplne spatne. Jak muze probuh sitovani ovlivnovat prehravani audia ? Je jasny ze pokud zatizim CPU, tak ze to vzdycky bude neco za neco, ale na desktopu jsou prece priority jasny a sitovani tou prioritou rozhodne neni, tak nevim proc ma zrovna sitovka prio high.
Uzasny je, jak tam vysvetluje spousteni audiosystemu co 10ms. A procpak asi potrebuje vista nejaky audiosystem ? Zeby DRM a podobny feature ?
Kdyz to totiz hodne zjednodusim, tak cely prehravani audia spociva v +- pravidelnym posilani nejakych cisel DA prevodniku. A jelikoz prevodnik ma vetisnou dneska uz i nejaky ten buffer a "vi" jak tychle ma cisla zpracovavat, tak je nejaky rozumny zpozdeni akceptovatelny.

Odpověď s citací