Citace Původně odeslal s.skull Zobrazit příspěvek
to Janikbanik
Díky, tam jsem se díval už předtím, ale v mém případě mě vůbec nenapadlo nabastlit tam starý chladič cpu... možná by tam i něco vlezlo, ale kvůli uchycení mě to přijde o dost těžší, než bastlit nějaký chladič chipsetu, nebo vga - protože ty mají rozměr pasivu nad ihs menší a díky způsobu uchycení na úpravy IMHO snadnější - např. přichycení zalmanů na gpu mě přijde jednodušší na úpravu, než vymýšlet uchycení chladiče cpu...

Ještě jedna drobnost - jak tam máš ten svůj pasiv připevněný? Já bych to totiž potřeboval uchytit pokud možno stejným způsobem, jako je původní pasiv - počítačem občas hýbu, takže nechci lepit... (a nemám ani stojan na vrtačku, abych provrtával nějaký silnější pasiv - zvládnu taktak nějaký ten zohnutý plech a la uchycení vga chladičů - nehledě k tomu, že bych to určitě stejně nezvládl přesně provrtat napoprvé...)
Pokud budeš mít čas, tak prosím popiš, nebo vlož nákres, nebo foto svého uchycení...
Díky
Na tej druhej fotke je presne vidiet, ako je to upevnene.
http://img525.imageshack.us/my.php?i...29pc002ot7.jpg
Nejde samozrejme o lepenie, ale pouzil som 2x M3 s drzkou cca 30 mm, nejake kovove + nekovove podlozky.
Chladic P2 Slot 1 (pasiv) je treba len urezat a stastim je, ze ma v sebe diery po povodnom uchyteni. Tieto je treba len jemne doladit malym ovalnym pilnikom - ide to pomerne lahko, je to hlinik.
Vlastne jedine co som na to potreboval boli tie srobky, pasiv p2 slot1, pilka na kov za cca 80 kc a ovalny pilnicek...
Momentalne som trochu ladil ofukovanie, takze mi na RAM a na NB fuka AC 80 mm fan @ ~1200 rpm. Teplota NB a RAM na dotyk tak 30C