Výsledky 1 až 25 z 29

Téma: Chladič NB na GA-965P-(D)S3

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Chladič NB na GA-965P-(D)S3

Právě z toho většího bastlení pasivu cpu (případně pasivu z gme) mám obavu... A bohužel jsem ten chladič pořizoval právě proto, že je tak velký a ochladí mě i chipset a paměti No, pamětem a mosfetům to pomohlo - můj subjektivní "ohmatávací dojem" - a na oful desky mám jen 2x12 Noiseblocker Blacksilent fan xl1, které mám (zatím) na pwm regulaci a jedou od 400 do 700 ot. Jen s tím chipsetem jsem byl asi trochu naivní co se týká dostatečnosti chlazení (když to 5cm fan na plný výkon nedával...)
    Co se týká teplot a stability, pravda je, že je to asi trochu lepší než s boxem, a i v těch největších vedrech to nemělo problém ani s boxem, ani s G... - snaha to řešit je spíše pro můj klid no...
    Řešení problému asi hned tak nenastane - zatím jsem bohužel celkem vytížený - ale doufám, že do týdne něco zbastlím a pak to sem hodím...

Díky za zájem a samozřejmě další návrhy řešení jen uvítám

Edit:
    k ventilátorům - subjektivně hodnoceno, se mi zdá, že na desku dofouknou i na takhle malé otáčky,ale je jasné, že žádná sláva... Ještě zkusím sehnat redukci z molexu, ať to mám na stabilní max.otáček ...
    Naposledy upravil s.skull; 03.09.2007 v 08:04.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání