Ten druhej Canyon (Canyon Platinium Series CN-WCAMN1) jsem asi pred rokem poridil pritelkyni na Skype telefonaty s rodicema. NA to, ze je to relativne levna 1.3Mpix webka byla pomerne hodne slusna, navic slusna svetelnost a v ovladacich pro ni podpora pro "low light boost" = efektivni a ucine do tmave mistnosti. Protoze jejim rodicum odesla nejaka levna webka, dovezli jsme ji k nim a ted tim padem na jedne strane je tento Canyon a domu jsem sehnal Logitech for Notebook DeLuxe (ta stoji asi 1500,-) a musim rict, ze kvalita obrazu se mi zda totozna s Canyonem.
Tedy bych se techto modelu Canyonu nebal, je fakt, ze dodavenej software na CD byl hodne jednoduchy (nicmene funkcni a bezproblemovy - ted jsem zapomnel, jak se jmenuje, je to licencovana verze nejakyho videoplayeru pro webky), nicmene na Skype, ICQ a proste komunikaci je myslim naprosto dostacujici.
Navic potesi otocny objektiv na kloubku (coz treba soucasny Logitech nema), takze se da kamera rychle pootocit treba na druheho cloveka u PC/notasu a u softwaru i slusne fungujici "face tracking" = ikdyz se kinklas sem a tam, tak diky rozliseni webky a softwaru te po par vterinach soft vzdycky "dohoni" a zameri na hlavu![]()

Odpověď s citací