Coze stahnout vsechno na minimum? S jeho masinou?? Tak to jste se zblaznili ne. Koupi si novej, celkem nabusenej komp na kterym by to melo litat jak po masle a ma se trapit u malejch detailuPůvodně odeslal demi-god
? To bych radsi ten komp rozdupal. Ja jsem mel podobnej problem, ale pote co jsem dal novej ovladac na grafiku, patch 1,1 a este nakej audioupdate a zdefragmentoval jsem hadrik, tak jsem to jel i na !duronu 900+geforce2mx400!, naprosto v pohodicce v 800 na 600 32 bit, vsechno na plno. Tak nevim proc by to jemu, s jeho tak dvakrat nariznutejsim kompem nemelo fachat. Zkus to co ja a uvidis, treba to pomuze. Me to delalo presne to co rikas, kdyz jsem to poprvy videl, tak jsem myslel, ze si to asi nezahraju. Dycky sekundu to jelo, sekundu zpomal, sekundu jelo sekundu zpomal atd. Ale rozhodne nesnizuj detaily, ani o pid, nedej se, to se musi vyresit nak jinak. Kamos ma duron 1200+geforce3ti200 a svisti mu to ve 1280*1024 32bit bez jakyhokoli naznaku skubu a mozna by to jelo i vejs. Jenze to uz jeho monitor neumi. Pokud ti to bude delat i po vsem, co jsem psal, tak uz musis vyzkouset totalne vsechno-zmenu ovladacu pro zakladku, zvukovku, jestli mas motherboard s chipsetem Via, tak si zkus este stahnout ovladac pro aktivaci agp4*(ja jsem potom sice nepoznal skoro zadnej narust vykonu- jenom malej rozdil v jednom testu v 3dmarku, ale vyzkouset musis fakt vsechno, kdo vi ,treba ti pomuze nahodou zrovna tohle-kompy jsou divny ), zmenu operacniho systemu, vyladit BIOS a kdyz vsechno selze, tak uz to nemuze bejt nicim jinym nez vadnym hardwarem, v tom pripade je asi nejlepsi, komponenty, kterejma myslis, ze by to mohlo bejt pucit kamaradovi, aby to vozkousel na svym kompu, cimz zjistis, jaka soucastka dela rybu a nemilosrdne ji vyreklamujes. To jsou moje, uz celkem osvedceny metody jak nachazet brouky. Jednou mi treba za boha nesla nainstalovat naka hra, jenom jsem preinstaloval system a uz to slo. Chce to vytrvalost a hlavne se nevzdavat. Vyresit se da vsechno(skoro)

Odpověď s citací