Marty,tak ten Samsung urcite doporucuju.Design je perfektni,ale jedine co by te na tom mohlo stvat je to,ze okolo spousteciho tlacitka to sviti zarive modre (viz. obr. nize),cili to ve tme i ve dne muze docela rusit.Me osobne to pres den ani moc nevadi,ale v noci to asi vadit bude.
Jinak celkove mi prijde ten Samsung DVB-T za velmi dobry.Jak nastavenim,tak i skvelym tunerem kteremu nevadi i horsi signal a bezproblemu ho pusti.
Brachovi jsem poridil
Philips DTR210,ma pokoj na lepsi stranu nez ja,cili vidi lepe na vysilac (Cukrak).Pujcil jsem mu moji 28dB DVB-T antenu (
http://allegro.pl/item212175002.html#photo) a mel signal neco okolo 45-55%.Naslo mu to programy,ale nepustili se,psalo to slaby signal.Dneska jsem si rek ze to zkusim jen tak u sebe,treba budu mit opravdu velky stesti.Pokoj mam uplne na druhou stranu nez je vysilac,pripojil jsem k Samsungu tu stejnou antenu,dal ji k oknu a nastavil nekam smerem ven (

) a zacal jsem hledat signal.Na kanalu 25 mi to k memu udivu naslo programy a ukazuje to cca tak do 50% signalu (40-50%).Rikam si ze to nepujde,ale zkousim to dale.Ulozil jsem programy,zkusim to a ono to slape v poho.Sice si myslim ze kdyby ten signal byl mnohem vetsi (< 90%),tak by byl obraz urcite cistsi.Na te LCD TV je ten spatny signal opravdu dost znat,je to preci jen dost neostry,ale koukat se na to da (kdyz jsem v tehle nouzi,tak mi nic jinyho nezbyva,hlavne ze to slape).
Cili si myslim ze se jedna fakt o vyborny DVB-T tuner a urcite ho doporucuju!