Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: Chyba při inslaci XP.....HW, SW chyba?

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Chyba při inslaci XP.....HW, SW chyba?

Citace Původně odeslal Luk(y)isek Zobrazit příspěvek
    Instalujes XP s SP2?Jinak co presne mas v PCI slotech za karty a podobne?Myslim ze chyba HW to nebude,ale neco si tam proste nechce moc rozumet...
    Jinak zkusil jsem google a naslo to spoustu ruznych informaci,ale hlavne to naslo i tuhle z fora a myslim ze by to mohlo vyresit tvuj problem: http://4um.ocguru.cz/showthread.php?t=63886
    Moc jsem to neprocital,ale vypada to ze tam reseni bude...Hodne stesti.
    Instaluju XP se SP1. V pci slotech nemam zadny pridavny karty. Jinak k pc mam pripojeno pouze klavesici a mys(pres PS2).

Díky, budu ho potřebovat. No vypadá to přesně na můj problém, jedině moc nehovim AJ(spis NJ), ale snad se s tim nějak poperu.

Edit/// Takže i jedno z řešeních by bylo sehnat si winXp se SP2?
    Naposledy upravil Kollda; 01.09.2007 v 18:02.
    Silent PC 1: Antec P180 mini Athlon II X2 245 + Thermalright Ultra-120 pasiv Gigabyte 785GMT-UD2H Kingston HyperX 4GB (7-7-7-20) 1600 Mhz 1.7V Gigabyte GTX 275 896MB WD3200AAKS + Samsung HD321KJ Samsung SH-S203D Coisar HX520W Dell 2408WFP - 24" S-PVA Logitech G9 + Razer goliathus Logitech Z-2300 THX case fan 1x Noctua NF P12

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání