Tak som sa podujal na Vistu aj ja - instalacia prebehla bez problemov, system je velmi svizny a zatial nejavi absolutne ziadnu nestabilitu (co by som ale po jednom dni chcelze ).
Chcem sa ale spytat ako to je so zvukovkami Creative - mam Audigy 2 GOLD (cize nieco ako klasicka Audigy ale vystupy ma pozlatene...no to je jedno), nainstaloval som posledne ovladadace od Creative klasicke + este Creative Alchemy 1.0.0.4. Zvuk bezi v pohode ale nikde nevidim (ani v tom jednom panely co pribudol po instalacii od Creative) moznost zaskrtnut Redirect Bass to jest aby ten prekliaty Subak hral ako ma.
Instaloval som potom posledne CCCP s FFDshow kde je moznost v AUDIO nastaveniach zapnut tuto moznost aby to preplo aj na Subak, zial to sa zapina resp. je mozne pouzivat len spolu s MC prehravacom...
Foobar som teda este neskusal, ale predpokladam, ze rovnako ako WMP to bude hrat iba v satelitoch bez redirectu.
Co som sa pytal tak ten povodny software, co je dodavany ku Creative nie je s VISTOU kompatibilny a vraj je najlepsie kupit novu zvukovku....
Snad mi to niekto obsvetli, kym zacnem hladat po nete.