Mohl bys mě znát alespoň natolik, abys věděl, že se rozhodně nevztekám, to nevím, kam bych přišel.
Vyčítat mi taky nemáš co a diskuzi jsi tedy začal. Povzdechávej si jak chceš, ale pokud to děláš takhle, tak bys mohl podobnou reakci predikovat.
Tohle je proč vůbec reaguji a bez skrupulí říkám, že tohle prohlášení považuji za drzost. Pokud žiješ jako zmocněný zástupce provozovatele v dojmu, že všichni uživatelé jsou testeři, měli by ti to kolegové náležitě osvětlit - zřejmě ses minul základními fakty. O tom, co může být komunita bychom si mohli vykládat dlouho (a zbytečně), takže ti s odpovídající měrou arogance řeknu už jen to, že takovýmihle řečmi o komunitě si zkoušej cvičit koho chceš, ale u mě si nabíháš na vlastní vidle. (kdyby toho nebylo náhodou dost, klidně se zeptej proč ...) A co tu zrovna dělám si už vůbec nepřej vědět.
Nikomu nechybí? Jen pár "testerům" asi?
To už je vtip? Na to, abys zjistil tuhle dysfunkci v rámci těch základních tlačítek by ti stačilo (sry, mně by stačilo) 20 vteřin. Ano, plus 20 vteřin na ověření a 20 vteřin na report. Tedy stačilo by mi odhadem 4200x míň času než tobě, ale ten čas je jedno - tohle není náplň ani zodpovědnost řadových userů. A když na to nikdo nemáte čas, tak máš v kontextu toho za reportovanou chybu poděkovat nebo být alespoň zticha. Ale to ne, ono je poděkováno tobě a ve finále ti ještě celá ta situace není recht. Není to trošku obráceně?
Že by nefungovalo další tlačítko, na jehož otestování také nebyl čas a protože k němu nemají přístup "testeři", tak nebude fungovat nikdy![]()
![]()