Kdyz uz tady rozebirate karty od Audiotraku, nemate nekdo realnou zkusenost s
Audiotrak Prodigy HD2. Jde mi o to zda je mozne ji provozovat jako jedinou zvukovou kartu v pocitaci. Na konci manualu vyrobce neco takoveho zminuje.
Nicmene zatimco u modelu Prodigy 7.1 HiFi uvadi vyslovne ve specifikacich karty ze je pouzitelna na hry, u HD2 se nicim takovym nechlubi krom toho odstavecku v manualu a podpory DirectX na strance produktu.Prodigy HD2 is a premium multimedia audio device for (semi-)professional audio. It is simple to configure Prodigy HD2 for use in games, (semi-)professional audio applications and media applications. However, every application has its own individual settings so it is important to check the individual software manual for the audio applications you are using.
Zajimaly by me realne zkusenosti s ovladaci Audiotraku a take s provozem her na takoveto zvukovce. Ciste hypoteticky jsem delsi dobu uvazoval o E-mu 1212v2 a bylo mi jasne ze v tomto pripade by bylo nutne pro hry pouzivat napr. integrovany kodek. Na PC hodlam poslouchat Audio+mp3, dale sledovat filmy (DVD) a v mensi mire hrat hry. Chtel bych k tomu mit primo pripojeny M-Audio DX4 a provizorne PortaPro, s tim ze v budoucnu uvazuji o nakupu sluchatek (DT990Pro nebo neco v podobne cenove hladine) a sluchatkoveho zesilovace (tohle zatim netusim).
Priznam se ze ty sockety na operaky me zaujaly. Uprimne zatim se v tomto vubec neorientuji, a rozhodne bych to zpocatku nevyuzil, nicmene ta moznost vymeny operaku (teda za predpokladu ze maji stejne pouzdro) nekdy v budoucnu bez jakehokoliv zasahu pajeckou (ktery bych osobne nezvladl) mi prijde vcelku lakava. Jeden vstup (napr. TV karta) a 1 linkovy a 1 sluchatkovy vystup jsou pro me ucely naprosto idealni. Kvalitu vstupu je pro me nepodstatna.