Původně odeslal
DAN2

Původně odeslal
daso
vcera jsem mel jeden kousek na otrestovani a nemoh jsem se divit kam az sla pretaktovat..Bylo to Inno 64 MB DDR (Samsung 5,0) a z puvodnich 250/335 jsem se dostal na 100% stabilnich a funkcnich 340/440 (pri 450 se uz obevovaly artefakty).Docela me prekvapila

36% na gpu a 31% na pamětech to je celkem slušný nominální nárůst. V nějakém threadu si někdo stěžoval, jaký je inno3d shit. To jsi se dostal bez chladičů na pamětech a lepšího na gpu? Mě paměti končily na 400mhz bez chladičů. Jak poznám kolika ns paměti mám (u označení mají na konci tc50) a jak to můžu zkusit taktnout výše, když mám "šoupátka" v záložce taktovcí kmitočet nadoraz? Jiný tweak sw nechci používat. A jaký je vlastně rozdíl mezi 440mx a mx-se? Myslej jsem si (možná blbě), že jen ve frekvenci gpu/mem.
ja to vytah se standartni kartou.zadny upravy chlazeni.zvesal jsem a zvedal a furt jela

Pes coolbits jsem byl taky uplne v pravo,tak jsem nainstaloval Powestrip a jel dal.Existuje uprava registru ([HKEY_CURRENT_USER\Software\NVIDIA Corporation\Global\NVTweak\DISPLAY1]
"NVCPLCLOCKINIT"=dword:00000001) ktera by mela tu skalo rozsirit.Ale nevim jestli to vali u vsech detonatoru.Driv mi to slo,ale ted neuspesne.
440MX je vzdycky 128bit, DDR
Hodne info mas tady:
http://www.pctuning.cz/Default.aspx?...=2&ArtID=16967