Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: Saphire 1650PRO

Standardní Saphire 1650PRO

Zdravim. Mam problem s jednou zostavou K8T NEO, Sempron 3000+, spominana grafika a 2x512MB DDR kingstony...Je to kamaratky, a prisla zamnou ze nejde jej pc ze jej syn kopol "ZEVRAJ" do zasuvky a vypol sa... Tak ja ze pridem pozriem, pravdepodobne prinstalujem win a to vsetko.no ked som prisiel, a videl tie ciary krizom po monitore vedel somze ze je grafika(to bola 6800GT) prec, tak som dal svoju instalol win... a bolo ok... no po chvili sa pc restartol... este raz nabehol.. a druhy restart uz nenabehol. tak som jej povedal ze vga odisla a pravdepodobne este neco no nechcel som jej to tam rozoberat lebo bol este v zaruke. tak ho poslala na reklamcku, prisiel s novou grafikou uz s 1650PRO.Ale zase sa stazovala ze jej pri hrani mrzne a musi restart, tak som tam bol reinstalol zase win... nahodil som driveri dosky vga atd... a vsetko klapalo, no po vypnuti mi nenabehol monitor, ze je bez signalu, vsetko bolo ok pripojene,lebo som ju mal von... tak som skontroloval ci som zapojil aj zdroj. a ci dobre sedi, ci som kabel dobre pripojil atd... po chvili a niekolkych ressetoch nabehol.. ale nedalo sa ovaldat klavesnica atd. po dalsich ressetoch uz nabehol, aj win tak som sa s nim este pohral a siel ok cely den...som myslel ze asi nejaky kontakt..no na dalsi den je zase zamrzol pri hrani a vravela ze aj pri skenovani dokumentov, tak som tam zase prisiel zapol nejaku hru ze chcem vidiet to zamrznutie, hram hram nic..vypnem hru zapnem CCC pozrem na teplotu 76 stupnov po asi 15min hrania myslim ze to bol NFS carbon, neviem aka je prevadzkova teplota tych vga pri hrani ale 76 stupnov po 15 min hrania sa mi zda vela.V 3D M. 2005 test OK nezmrzol...po hrani teplota klesla nieco pod 70 asi 68... mne sa to zda moc.. na to ze som len v oknach a nicim vga nezatazujem.No a dnes mi mi vravela ze instalovala nejaku hru sachy...alebo damu.. neviem a ze ju pytalo restart tak dala a win uz nenabehol,, ze ukazuje boot XP a restartne sa a to robi dookola, uz neviem co s tym moze byt je to vga ta teplota ? aka je vlastne normalne prevadzkova teplota tychto kariet a aka pri zatazi? alebo nejaky vadny kus? alebo zdroj? pamete ? pls poradte..
    Naposledy upravil Bozz; 23.08.2007 v 18:36.
    ASRock K8NF4G S-ATA2 | AMD Sempron 3000+@ 2395 (265x9) @ 1.400V | 1GB Corsair DDR 400 2.3.3.6 PC3200 | ASUS EAX 1600XT SILENCER 256MB (590/1380) | Segate Barracuda 320GB 16MB cache 7200rpm | LCD Yusmart 178QP 17" | Creative Sound Blaster Audigy 7.1 | Creative inspire T6100 5.1

Senior Member Avatar uživatele DOC_ZENITH
    Vliv
    268

Standardní Re: Saphire 1650PRO

Kdoví jestli neni kopnutá i deska nebo zdroj. Ale chci říct něco jinýho. Myslim, že to neni vhodná reklamace, protože by ti to měli vyměnit za zboži ve stejný hodnotě ne? A 6800GT byla ve svý době high-end a X1650pro je mainstream s úplně jinou cenou a ještě dost slbej mainstream. Nehledě na to, že stará 6800GT je rychlejší jak X1650pro, takže by ti to rozhodně neměli reklamovat za horší produkt. Pokud se nepletu, měli by ti dát grafiku v hodnotě tý 6800GT při zakoupení. Jinak zkus ještě jiný starší drivery a jestli nic, tak reklamace no.

Jinak kámoš reklamoval PCX 5750 a dali mu místo ní 6600GT. Já reklamoval vypalku a taky jsem dostal novou lepší v hodnotě, kterou měla ta stará. Ale X1650pro místo 6800GT to je vtip.
    The best Unreal Tournament maniac.

Standardní Re: Saphire 1650PRO

JJ len ona to kupovala od takej firmy.... nejaky sukromnik, nedal jej nic k tomu ziadnu krabicu cdčka atd... instalnul jej tam nejaky posahany win kde nesla sprava uctov dokonca ani original ovladac co by mala mat pri vga nedal jej a nenainstaloval jej ani driver atd...no hruza ze este ani fakturu nedostala kolko to stalo atd.

Este som chcel ci sa vam nezda ta teplota vysoka? lebo mne sa zda.. 78 stupnov po tych par minut hrania... a este ta zahadna vec ze niekedy pri starte sa nerozsvieti monitor.. na mojom sa to stalo raz ale to preto lebo mi ostalo zablokovane tlacitko reset ale jej to robi casto a bez zablokovania toho talcitka...
    ASRock K8NF4G S-ATA2 | AMD Sempron 3000+@ 2395 (265x9) @ 1.400V | 1GB Corsair DDR 400 2.3.3.6 PC3200 | ASUS EAX 1600XT SILENCER 256MB (590/1380) | Segate Barracuda 320GB 16MB cache 7200rpm | LCD Yusmart 178QP 17" | Creative Sound Blaster Audigy 7.1 | Creative inspire T6100 5.1

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání