2-Ja8k1-: Mno až ho dotrápím, tak se na to mrknu......každopádně o moc víc než těch 2.75GHz už se mu nechce ani při vyšším Vcore...zatím se drží na 2750MHz při 1.328V, což by mi bohatě stačilo. Až si budu jistej stabilitou, mrknu na ten 3DMark (předpokládám, že tě bude zajímat jen CPU skóre, páč moje předpotopní modnutá X800GTO2 moc velký skóre nenažene...Jinak porovnání se SC bude problém, Opterona 144 už doma nemám. K teplotám - hřeje jak kráva, asi mám jeden z těch, co maj pěkně nedoléhavej IHS, nicméně dávat dolů ho zatím nehodlám. Jinak teď při burnu Small FFT v Orthosu mi RMClock ukazuje Core 0/1 62°C/60°C. Regulátory na desce mají 61°C, Chipset 54°C. Ty teploty na jádře jsou celkem OK, nebýt toho Vcore jen 1.328V. Když jsem ho zkoušel trápit víc a dával mu třeba 1.45V tak už jádra lezly k 70°C a začínalo to throttlovat. A to to chladím ninjou. Jinak zatím systémová odezva je o dost lepší, třeba spouštění programů je podstatně rychlejší, ale o tom už je toho tady na 4u napsáno dost...

Odpověď s citací