Nevim, jestli to je jeste aktualni ... po 2 mesicich ... moje chyba ... ale i tak to zodpovim:
1) jak psal Dismembered, jede i na 5V, pricemz je hlucnost temer nulova. Ten kryt neni prachovy filtr ... jen mrizka z derovaneho plechu.
2) bocnice nerezonuji, resp. trese se cely kejs(precijen nevazi 15kg), protoze mam samsunga, ktery dost vibruje ... neni to primo nejake drnceni, ale takovy hluboky brum, ktery se prenasi na stul (mam rozkladaci stul a horni deska na nem je posuvna, takze je na to brutalne nachylna ... na normalnim stole to neni slyset) ... ja to poresil tak, ze jsem z tech drzaku urezal cat, co je u disku a disk jsem zavesil na 3mm hrube gumove prouzky, ktere jsem chytl pres zbytek drzaku normalne do kejsu ... je to o 100% lepsi ...
3)Ano, ale intake fan je imho v tomhle kejsu blbost, protoze mas komplet perforovany predek, takze pokud pomoci male upravicky otocis ten 250mm ventilator at vysava a totez ti bude delat i fan vzadu + zdroj, taxe disk chladi jedna basen
4) stoji na takovych sedych koleckach z plastu/tvrde gumy
5)Nevim, kdes vycetl, ze neco takoveho bude, ale imho je tohle dostacujici reseni ... na normalni komp ... hloubka necelych 50cm je v poho, snad jen by mohl byt sirsi, aby bylo kam schovat kabely
Jinak jeste taky pridam par postrehu/fotek ...
Ten velky ventilator se mi neosvedcil ... je umisteny uprostred desky, takze dost kazi airflow a nasledne je pak potreba ofukovat disky ventilatorem ... napadla me moznost, aby i zadni ventilator foukal dovnitr a vytvorit tak v kejsu pretlak ... nevim ale, jak by se k tomu pc postavilo teplotne ... sel jsem jinou cestou ... nejdrive jsem zkusil otocit tu 250-ku, aby z kejsu tahala vzduch ... prislo mi to rozumne, ale teplotne to tak ok nebylo ... cpu chladic tahal uz ohraty vzduch, takze to bylo teplotne horsi, nez reseni u ktereho jsem nakonec zakotvil ... 250-ka sla z kejsu a misto ni jsem tam hodil 120-ku, ktera taha vzduch od grafiky ... teplotne slo cpu dolu asik o 3 stupne, grafika podobne, pricemz se ve skrini vytvoril podtlak a krasne to tak nasava vzduch skrze predni mrizku a chladi tak disky ... viz. http://jaluvkap.borec.cz/sharkoon_9_rebel_value/