Citace Původně odeslal wong
Svideo se taky zapojit rovnou do SCARTU - podivej se nekam na schema nebo si kup uz hotovou redukci - normalne se prodava a kvalita obrazu je mnohem vyssi
Jenomze pokud je v televizi starsi verze SCARTu, tak to jede pouze cernobile (coz je pripad vetsiny televizi starsich nez cca 2 roky), uz se to mockrat probiralo.

Citace Původně odeslal integráč
Ještě si dej pozor na zemnění (nulování) u takto vzdálených vedení. Nejlepší je napájet všechna zařízení z jednoho zdroje (zásuvky) nabo je alespoň propojit kabelem s dostatečným průřezem.
Vysledek . Zkusil jsem vsechno pripojit na jednu zasuvku, dokonce jsem z ni odpojil zem a furt pruhy (je zajimave, ze se objevily az po cca 20 vterinach provozu a pak zustaly).

Citace Původně odeslal integráč
Na větší vzdálenosti musíš použít koaxial! Kompozitní signál totiž pracije v pásmu až 5 MHz a na jiných kabelech vznikají interference a odrazy.
To je ono!
Zkusil jsem jen tak 8 metrovy koaxial s antennimi konektory (drzel jsem to rukou u kontaktu) -> obraz jak vino, super!!!

Shrunti:
I kdyz je koax na VF prenos, je vhodny i na NF, protoze prece jen na jeho stineni se normalni kabel nechyta. Vim, ze kdybych pouzil poradny zlaty stineny kablik za 1000Kc/m, tak by to slo taky, ale ten koax je levnejsi a funguje taky.

Diky vsem paneskum, byli na nas hodni, konecne se podivame na filmesky.