Resil jsem stejny problem a skoncil jsem u Pidgin. Kvalitou se jen blizi, ale je to pouzitelne, jsou do toho uzitecne pluginy. Umi vic protokolu, je i pro win. Je snad i GUI pro ncurses.
Resil jsem stejny problem a skoncil jsem u Pidgin. Kvalitou se jen blizi, ale je to pouzitelne, jsou do toho uzitecne pluginy. Umi vic protokolu, je i pro win. Je snad i GUI pro ncurses.
Ja pouzival qip ve wine, docela pekne to chodilo s novou verzi wine (uz fungovaly i popup zpravy, tray ikony apod)
Loading signature [ FAILED ]
miranda snad pod wine taky funguje docela slusne - osobne jsem to nezkousel. Preci jenom jsem chtel mit takhle casto pouzivany prg nativni.
Zkus sim
C2D Wolfheart stabilized...CoolingSys completed...Aurora 3D Black...full 120mm Wolfheart
WinXP && Gentoo Powered Wolfheart http://img215.imageshack.us/my.php?i...pgentooqt2.jpg
Intel Core2Duo E6300 1.86@3.2GHz cooled by Ninja Plus| Gigabyte DS4 | 1024MB Kingston 750@920MHz | sound | Gigabyte X1650Pro SilentPipe II | TEAC 40x & Toshiba DVD-RW | WD800JB 80GB | Logitech MX510 | Fortron 300W NP(PN) | MS Sidewinder Strategic Commander|Acer 1721hm
C366 2@1,85V 32MB RAM, Slackware 9.1 router connected to Chello
Pidgin
dokonce se mi zalíbil takovým způsobem, že ho používám i ve Win místo Mirandy
Hm pidgin i sim jsem zkoušel. A teď se znovu dívám na pidgin. Jsem asi trouba ale prostě nemůžu najít nastavení contact listu. Jaké chci ikony (různé k různým protokolům), co chci vše zobrazovat (zobrazují se mi nějaká šedivá čísla co nevím co znamenaj). Taky nemůžu najít žádný repozitář plug-inů. Jestli něco takového je. V takovém stavu jako je od instalace mi nevyhovuje. Dokážu si představit že bych si to upravil (ikony, font, zarovnání) ale nemůžu nalízt jak.
Naposledy upravil Gregy; 15.08.2007 v 21:02.
The Cake is a SPY!
Sediva cisla budou nejspis offline kontakty. Pokud si vyzadas info, tak se zobrazi jmeno. Lze nastavit, aby se offline kontakty nezobrazovaly.
Nejbeznejsi plug-iny budou soucasti distribuce - nejaky balicek a tak ....
Fonty nastavit pres plug-in "Pidgin gtk+ theme control"
Ikony k protokolum - nevim, nezkoumal jsem
Atari Falcon030,Phantom accelerator,CT63@MC68060@75Mhz,256 MB TT-RAM,14MB STRAM,SCSI HDD,50kHz sound,LAN,VGA 16bit,FreeMiNT+N.AES2.0
Atari 1040 STe - game machine :-)
Atari 800XE - game machine also :-)
MacBook Pro Unibody v5,3 2.66GHz, 8GB DDR3, 9600MGT, Snow Leopard
PlayStation 3 40GB + XFPS RATE UP adapter
Jo ja jsem si to spatne precetl, ty pouzivas gaim ... chapu ..
Atari Falcon030,Phantom accelerator,CT63@MC68060@75Mhz,256 MB TT-RAM,14MB STRAM,SCSI HDD,50kHz sound,LAN,VGA 16bit,FreeMiNT+N.AES2.0
Atari 1040 STe - game machine :-)
Atari 800XE - game machine also :-)
MacBook Pro Unibody v5,3 2.66GHz, 8GB DDR3, 9600MGT, Snow Leopard
PlayStation 3 40GB + XFPS RATE UP adapter
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)