Takze po malej prestavke, a experimentovani som tu opat. Chcem to aj posunut vyssie a podat zopar vlastnych skusenosti.
Podarilo sa mi od kolegu kupit Freezer 4, s netociacim sa vetrakom. Vetrak stacilo kvalitne vycistit a premazat a bol ok, ale aspon ma to vyslo lacno.
Ked som nasadzoval chladic tak to neslo prave najlahsie, pritlak bol tak silny az som myslel ze mi praskne doska alebo procesor (redkcia poriadne dvihla CPU), kedze ako vsetci vieme, mobilne procaky nemaju IHS (skoda). Pretakteny siel krasne chladit pasivne. Na grafike (GF2Ti) sa mi ligoce pasiv z P4 (tie prve BOX chladice co boli, ako velke chladice na PIII). Je ticho a relativne chladno. Kedze ale prislo dost horuce leto povedal som si ze nasadim vetrak. Ked uz som ho sel dat, hovorim si ze by nebolo odveci dat rovno aj IHS na procak. Pri davani chladica dole som ale odstiepil z jadra. To ste mali vidiet tu zlost, som polamal aj kolisku kde sa uchytava chladic. Procesoru to nastastie asi neuskodilo lebo slape doteraz. IHS som nasadil z celerona Willamate 1.7GHz, prilepil Patexx-om. Medzi IHS a CPU sla ale pasta. Teploty mam teraz 40C v idle. Dnes mi pride X1950GT AGP od sapphire tak uvidime co z toho vyzmykam.
BTW uz premyslam nad kupou Gigabyte GA-8I945GMMFY-RH. Vie mi niekto poradit kde to kupim, lebo v obchodoch to nejak nie je vidiet.