mX Audio muzes vyloucit, nema s Xfi nic spolecneho, krom nazvu a z casti podobne vypadajici ovladace.
Rada mX Gamer (vc Fatality) ma zamknute ovladace v Game modu (Xfi ma 3 mody ovladace - Entertainment, Game a Audio Creation - lisi se moznostmi vystupu a nastaveni), ale cetl jsem, ze pomoci Audio console by mely jit mody prepinat.
mx Gamer Fatality vypada dost podobne jako plna verze Gamer Fatality, myslim si, ze tam bude rozdily akorat v tech driverech.
Xfi Xtreme Music uz novou asi nesezenes, nevyrabi se, stejne jako Fatality FPS.
Aktualne jsou k dostani mX Audio, mx Gamer, mx Gamer Fatality Edition, Platinum Fatality a nejkvalitnejsi a nejdrazsi Elite pro. Elite Pro ma jine osazeni soucastek, nez ostatni xfi a je kvalitou o kus dale. Nicmene cena je fakt vysoka a tuhle zvukovku si asi koupi jen opravdovy fanda Creativu
Pokud bys sehnal starsi Xtreme Music, je to stale myslim nejlepsi koupe. Neni o nic osizena (krome diskutabilni X-Ram).
Kdyz jsem kupova nove audio, uvazoval jsem nad MAudio Revo a Xfi, nakonec vyhrala prave Xfi Xtreme Music (nahodou jsem sehnal novou). U Reva se mi nelibi podpora ze strany vyrobce (spatne ovladace). Navic obcas neco zahraju, takze nejsem osizen ani o EAXKvalitou je Xfi oproti napr. Audigy1 o dost dale, oproti A2ZS to takovy rozdil neni. Ale jsem spokojen.