Ono stejne vetsinu tehletech detskych chyb poopravi nejnovejsi BIOSy,jak jsem psal uz v jinem threadu.U me osobne na ABITu AV8 bylo zpocatku take par problemu,ktery nejnovejsi BIOSy v pohode opravily a ted je vse OK.
Na ABITy kazdy nenadava,uz odjakziva dela ABIT celkem dost kvalitni MoBo a doufam ze to tak bude i nadale.S tou kompatibilitou pameti to je ale pravda.Je spoustu lidi co nemaji/nemely zadny problemy,ale pak jich je i dost co ty problemy mely.To je podle me jediny nejvetsi problem ABITu,ze ty desky (nektery) jsou opravdu na ty pameti vybiravy.
Nechci tady ale nekomu cpat do hlavy ze je ABIT nejlepsi a at si ho poridi.Kazdymu vyhovuje neco jinyho.Ja osobne jsem chtel zustat stale u ABITu,pak jsem zjistil ze je spoustu lepsich desek na s.775 (Gigabyte a pod.),ale kdyz se ted objevil ten IP35 Pro,tak by to pro me byla jasna volba.Ale ted stejne nebudu upgradovat,takze treba za rok az pujdu do jinyho PC,tak uz zase bude nejaka jina a lepsi deska treba od jinyho vyrobce nez je ABIT.Ja doufam ze se ale bude stale drzet na tech vyssich pozicich a ceny budou zustavat tak nizky jako je to ted v tomhle pripade oproti jinym a vesmes stejne vykonnym deskam.