Citace Původně odeslal MadCap Zobrazit příspěvek
a co tak toto? http://www.dlink.com/products/resour...rid=2027&sec=1 na tom Asuse by mne vadilo, ze ma len 100vkovy switch, ale zase je to overene zariadenie ...
Upřímně řečeno k D-Linku mám ještě menší důvěru než k Asusu ... Možná se to už zlepšilo, ale zaznamenal jsem kolem sebe tolik problémů a odešlých kusů různých D-Linků až běda .

Jinak Asus mám doma, zkonfigurovaný, běží jako víno. USBčka a věci kolem nich jsem ještě nezkoušel, ostatní je zatím v pohodě. Konfigurovat se dá opravdu snad všechno, co by mohl home user potřebovat, možnosti zabezpečení zcela vyhovující, WiFi část je kvalitní, překvapivě i metalický switch je velmi rychlý. Narozdíl od některých zkušeností se mi zdá, že topí dost málo, zatím mám připomínek jen minimum - imho by mohlo být to zařízení citelně menší (že by se za něj nedaly složit antény by nikomu asi nevadilo) a červené LEDky (o kterých se nikdo takticky nezmiňuje) jsou hovadina, na druhou stranu svítí míň než u čehokoliv jiného, co mám doma, tak to nevadí.