Uz sa na to chystam , kamos mi piatok donesie Corsair 520W svoj.
Lebo u mna to bolo tak , ze som poskladal seck ok a ked som menil chladic na cpu , prehodil som napajanie do dosky a proste mi to pipalo jak sialene , nepomahalo nic , nakoniec mi kamos poradil , ze ci nemam vyskratovane , tak som sa stym pohral a prehodil som to zapinanie na tej case a odftedy ani cuk.
Ked som siel nedavno na dovolenku som vypol pc uplne od stavy a ked som sa vratil som zapol pc nabehlo a po hodine tvrde a potom nasledoval restart a bios sa mi rozhadzal.
Pri tych teplotach mi zase robilo to , ze mi systemovy disk blbol a ako som sa stym hral a prehadzoval kable a co ja viem co zacalo to pipat. Nasledne som to uz tolko krat cliroval , vyberal cele vycistil namazal a zase poskladal , ze ma to ani nebavi sa s tym takto zvlastne babrat.
Tajne dufam , ze je to liberty , uz len kvoli tomu , ze cast veci mam s cz a nemam prilis dobre spomienky na reklamciu
EDIT:No nakoniec sa mi podarilo odstranit problem. Zle vyresetovana doskaMojou chybou samozrejme. Nakoniec som zresetoval CLEAR klasickym sposobom /doteraz som vyberal baterku ja naivna lama
![]()
/ a dnes som pouzil jumper a voala , pc je ok spet. Dakujem sam sebe za sprostost , vraciam sa k strikovaniu
![]()

Odpověď s citací