Ve virtual PC 2004 mi linux fungoval bez problemu - vcetne mysiV te nove verzi jsem to ale jeste nezkousel.
Ve virtual PC 2004 mi linux fungoval bez problemu - vcetne mysiV te nove verzi jsem to ale jeste nezkousel.
ntb: HP EliteBook 8460p i7-2640M | 8GB RAM | 120GB SSD + 500GB HDD | ATi HD6470 | 14" HD+ | W7 PRO
home: HP Docking Station | HP L2045W | WD 500GB Scorpio Blue USB box
work: HP Docking Station | HP L2445W
audio: Epiphone G-400 SG + Sounder Telecaster | E-MU 0202 | Cambridge Audio Azur 340R | Wharfedale Diamond 9.2 | Magnat Betasub 20A | Sennheiser HD555
Nechcem zbytocne zakladat nove vlakno tak to napisem sem: stiahol som si wmware workstation 6 a nahodil som si tam xp pro. Otazka: ako do toho windowsu pridam nejaky subor z hostitelskeho systemu? Napriklad drivery, open office, etc... ? Skusal som sa pohrat so sietou ale vobec nemam sajnu co a ako.
Drupal freelancer
Na hostitelskem systemu to nasdilet pres ftp, nfs, sdileni souboru a tiskaren. Nebo vytvorit ISO a to primountovat jako cdrom.
Trosku zlozite ne
Nieco jednoduchsie by nebolo?
Drupal freelancer
I slo, bud pomoci Shared Folders, ta je imho nejpohodlnejsi. V konfiguraci si nastavis jednu nebo vice slozek a pak uvnitr masiny se na ne muzes dostat pomoci \\.host\ adresy.
Druha cesta je Drag&Drop, tu ale moc nevyuzivam, obcas blbne.
Ta sit by mela chodit v pohode. Protoze ve firme nemuzeme jen tak pripojit PC do domeny, tak misto Bridged Connection pouzivam NAT. To se da take nastavit v konfiguraci masiny. Jak ti bude chodit sit (tj. nebudou ti ty XP hlasit "Cable unplugged" nebo "Limited connectivity"), musi ti chodit v pohode i ty Shared Folders.
Naposledy upravil xjohny; 07.08.2007 v 20:33.
Love 'murican gas-guzzlers...
Chevrolet Camaro '79, 5L V8
Chevrolet Tahoe '01, 5.3L V8
Chevrolet Camaro '01, 3.8L V6
chevroletcamaro.cz - Unleashed Fuel Only
Uz sam mi to podarilo rozchodit. Trebalo vo vlastnostiach vm nastavit zdielane zlozky. Ne ze by to bolo zloziteale som si to vsimol az teraz
![]()
Drupal freelancer
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)