Initial vahu si dle meho u Dellu obcas asi typuji, protoze co jsem si vazil ja (pro zajimavost) nektere modely, vzdy jsem se vahy oproti oficielnim udajum nejak nemohl dopocitat.
Jsem ted na dovolene mimo Prahu, takze treba pokus polozit na vahu plne "naslapanou" D820 a D620 nemohu, osobne si mylsim z "prenaseni" techto booku, ze rozdil vahy na podone konfiguraci bude lehce mene, ale to je moje domnenka.
Jinak samozrejme souhlas, pokud chci book za podobnou castku, nejdriv si ho "osmatam" osobne, pak mne nemuze prekvapit to, ze mu chybi pro mne dulezity port ci vystup, nebo naopak, ze treba firewire nepotrebuji, potrebovat nebudu a tim padem to pro mne neni problem.
A opet pravdou je, ze Dell (ale dela to i IBM a jine znacky) dost nelogicky urcitymi porty ci vystupy vybavi treba lowend radu a u relativne top modelu marne hledam to ci ono.
Takze samozrejme - neco si vyhlidnu, parametrove mne to uspokojuje, sezenu si o tom info a idealne dlouhodobejsi zkusenosti uzivatelu a jdu si to nekam osahat. Pokud je vse dle mych predstav, pak teprve nakup realizuju.
Samozrejme vztazeno k notebooku za nekolik desitek tisis s planovanou zivotnosti treba nekolik let, housku si jdu koupit i bez techto info
Jinak D620 nema skutecne ani s-video out ani firewire, vse je vyvedeno na systemovy konektor pro dock, ktery jak s-video tak firewire ma. 9clankova baterka z nej rovnez trci cca. 2.4 cm pred predni hranu notebooku a konci cca. 4 cm pred levou i pravou hranou, je pogumovana a ma tak tvorit operku pro zapesti pri psani na klavesnici. Vzhledem k tomu, ze D630 je skoro to samy (obalem) a co se pamatuju, tak ohledne vystupu je tam zmena akorat ze misto kryciho skla infraku je tam ted firewire, tak ostatni veci budou podobne. A v me sestave a s 9-cell baterii bych ho odhadoval rovnez na cca. 2.8kg, takze vahove proti D830 s velkou baterkou a vybavou skoro to same.

Odpověď s citací