Nejsou watty jako watty, jde i o další věci. Protože o teorii jsi schopný se hádat, tak jí opusťme. Potom můžu říct, že tohle
Citace Původně odeslal Paolo Zobrazit příspěvek
Píšu to proto, že Galasterova sestava se všemi disky určitě na 250W dosáhne a tebou nabízený 350W zdroj s účinností nad 70% je proto pro jeho sestavu NEDOSTATEČNÝ.
samozřejmě není prakticky pravda a existují pro to argumenty, přičemž zvlášť u toho třetího nevidím moc prostor k diskuzi:

1. Zkus chvíli počkat, třeba sem postnou lidé, kteří na tomhle zdroji jeli/jedou a řeknou prakticky, co ten zdroj zvládne, já to viděl - tahle konfigurace je čajíček.
2. Zjevně je na světě dost těch, kteří na tomhle zdroji provozují sestavy ekvivalentní tvojí.
3. Podle vlastního webu nevyrábí EC žádný 350W zdroj, který by měl víc než jeden +12V rail a na něm víc než 14A, Fortron má 2 raily, 18A+16A. Podle všeho tu konfiguraci Glasterovi zvládá v pohodě současný 350W Eurocase, takže by mě zajímal jeden jediný důvod, proč by jí neměl zvládat ten Fortron?

Sám jsem propagátorem toho, aby lidé nešetřili na nesprávných místech, tj. typicky na casech, zdrojích a mobo a neutráceli peníze za hovadiny. Ale všechno má svojí mez a nemám rád knížecí unifikované rady, aby si každý koupil Corsaira, protože je super. Ano, on super je a pokud do toho Glaster ty peníze pustit chce, tak ať si koupí Corsair, Seasonic, nebo něco podobného, ale rozhodně ne z důvodu, že by byl levnější zdroj NEDOSTATEČNÝ.