Ja osobne si na brasny stezovat nemohu, je faktem, ze mi prosly rukama drazsi verze nylonu a jedna kozena (a ta skutecne kozena byla nicmene bylo to pro 17ti palec Precision a na jeji cenu jsem se radsi nedival, jelikoz rozhodne nebyla z nejlevnejsich) a rovnez je pravdou, ze to bylo v dobe, kdy Dell nesetril kazdy dolar na "prislusenstvi" k vyssim radam notasu. Moje dve oblibene - na 14 wide modely a na 14-15 starsich Latitude rady jsou vyborne a relativne odpovidaji sve cene ikdyz samozrejme v podobne vyssi cene by se asi dala sehnat i jina znacka se stejnou kvalitou zpracovani. Ta starsi je na 90% Dicota jen s ovalkem Dell, model v te dobe kolem 2.5kkc, ta 14 wide je nevim od koho, ale zpracovanim rovnez vyborna a po cca. 2 letech pomerne intenzivniho ale slusneho pouzivani bych ji po prepucovani mokrym hadrem nepoznal od nove. Ty nejobyc modely k Latitude jsou skutecne lehce predrazene respektive jsou to brasny v cene do cca. 1 kkc prodavane Dellem se jeho logem o nekolik stovek draz. Co vim z okoli, tak tyhle brasny skutecne vydrzej jen to, co stejne provedene v podobne cene. Loga obcas upadavaji jelikoz je to relativne tezka plechova placka a to vetsinou jen nalepena a jeste na miste, kde dochazi k doteku s podlozkou, kdyz se nekam polozi. A zamky a zipy neodchazi nejak o moc vice nez u podobnych brasen, spis se z nich dost osoupava lak a vypadaji pak osklive odrbane. Moje zkusenost.