Výsledky 1 až 25 z 76

Téma: Notebook 37000kc

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Notebook 37000kc

Citace Původně odeslal jan555 Zobrazit příspěvek
    Brašny Dell nekupujte, jsou to šmejdy ... Nylon ještě jde, nic extra kvalita, ale slušný design, v žádném případě nedoporučuji ty "kožené" - zaprvé nejsou kožené, ale koženkové , zadruhé jejich kosmetická životnost je jednotky měsíců a funkční o moc delší ne. A u všech jejich brašen odcházejí právě ty zámky s logem, alespoň že u brašen je reklamace bez problémů.
    Ja osobne si na brasny stezovat nemohu, je faktem, ze mi prosly rukama drazsi verze nylonu a jedna kozena (a ta skutecne kozena byla nicmene bylo to pro 17ti palec Precision a na jeji cenu jsem se radsi nedival, jelikoz rozhodne nebyla z nejlevnejsich) a rovnez je pravdou, ze to bylo v dobe, kdy Dell nesetril kazdy dolar na "prislusenstvi" k vyssim radam notasu. Moje dve oblibene - na 14 wide modely a na 14-15 starsich Latitude rady jsou vyborne a relativne odpovidaji sve cene ikdyz samozrejme v podobne vyssi cene by se asi dala sehnat i jina znacka se stejnou kvalitou zpracovani. Ta starsi je na 90% Dicota jen s ovalkem Dell, model v te dobe kolem 2.5kkc, ta 14 wide je nevim od koho, ale zpracovanim rovnez vyborna a po cca. 2 letech pomerne intenzivniho ale slusneho pouzivani bych ji po prepucovani mokrym hadrem nepoznal od nove. Ty nejobyc modely k Latitude jsou skutecne lehce predrazene respektive jsou to brasny v cene do cca. 1 kkc prodavane Dellem se jeho logem o nekolik stovek draz. Co vim z okoli, tak tyhle brasny skutecne vydrzej jen to, co stejne provedene v podobne cene. Loga obcas upadavaji jelikoz je to relativne tezka plechova placka a to vetsinou jen nalepena a jeste na miste, kde dochazi k doteku s podlozkou, kdyz se nekam polozi. A zamky a zipy neodchazi nejak o moc vice nez u podobnych brasen, spis se z nich dost osoupava lak a vypadaji pak osklive odrbane. Moje zkusenost.
    Naposledy upravil tiktak; 02.08.2007 v 21:56.
    Dell E6400 (P8400, 4GB RAM, 500GB 7.2k, NVidia Quadro NVS 160M, Wifi, BT, DVDRW, LED WXGA+)
    Dell XPS 1330 Red (T7300, 2GB RAM, 160 GB 7.2k, NVidia GeForce 8400M GS, Wifi, BT, LED WXGA, DVDRW)
    IBM T42 (Dothan M745, 1.5GB RAM, 160GB 5.4k, R9600, Wifi, BT, SXGA+, DVDRW)
    Nikon D90 + MB-D80, Nikon18-200VR, Nikon 80-200/f2.8, Nikon SB-900, Lowepro, Tenba, Kata, ...
    http://www.atty.cz/ - Pražský e-shop a prodejní kancelář e-cigaret

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání