Citace:
Původně odeslal jan555 Zobrazit příspěvek
Celkem sranda čtení .
Pravda je taková, že jsi možná náročný na design čelního panelu. Kdybys byl náročný co do funkce, tak bys těžko preferoval paskvil typu V2100A. Ten case je komplet navžený dle zadání "udělejte co největší bednu a vevnitř udělejte něco, co vypadá jinak než minule" (u LianLi celkem tradiční přístup). Už je jedno, jestli je to debilita až na půdu - horší vnitřní design jsem snad v životě neviděl, celkem jakýkoliv slušný case za pětinovou cenu má lepší (ale zase to není tak in!).
Možná, že až si koupíš pátý LianLi za 7K (nebo spíš za víc a větší, ten bude určitě mnohem lepší, ha!) a stále to nebude fungovat, tak přijdeš na to, že na casu nejsou nejdůležitější dvířka. Ale hlavně že má kolečka, když už je ten case tak hrozně těžký .
Slimák napsal
To je trapný, protože o tom co já chci a na co jsem náročný víš velký kulový . Možná jsem náročný na design, což určitě jsem, ale na funkčnost kladu největší váhu. Z obrázku alá LIAN V2100 si bohužel jako ty nepředstavím, že ten vnitřek je podle tebe zmršenej nebo že je to prostě paskvil. Zajímavé, jak jsi ji na zahraničních fórech pochvalujou. Kdybych koukal jen na design, nepřemýšlel bych třeba o Auroře 570, která s krásou toho moc společnýho nemá. Dodnes ještě nemám žádnou bednu a pořád pokukuju. Kdybych měl dávat pouze na design, jak píšeš, tak dneska bednu už mám. Co já čekám od bedny jsem dlouho dobu konzultoval s Mawou a nemyslím si, že bych chtěl vysolit 7-8k za bednu, která bude jen hezká. Ale ty to stejně neposoudíš, protože mě neznáš, takže není co řešit. Úvaha pěkná, ale úplně mimo, z tvý strany zbytečný post plných nesmyslů a blbých keců, nechápu jak někdo má čas řešit a psát takový hovadiny jako ty, jak jsi vůbec dovoluješ plkat takový nesmysli, o tom se tu vůbec nebavíme, ty o mě víš úplný kulový a nediv se, že se takhle musím až sprostě ohradit. Tímle tvým postem už snad nemám chuť číst tenhle thread, začalo to dobře a původně měl být určen k tomu hledat a řešit opravdu HIGH END skříně, kde bych po výběru té pořádné napsal svoje zkušenosti, tobě by to jistě bylo k ničemu, ostatním by to třeba ve výběru pomohlo, ale tys mi to akorát svýma out úvahama znechutil. Na to jak jsi bodově okomentoval V2100, tak na to dávám a je mi to jasný, takovýhle věci potřebuju slyšet a napsaný je to pěkně, ale tyhle blbý úvahy viz. citace si zkoušej prosím na své přátele, kteří tě znají lépe. Díky
EDIT: já i ty kolečka dokážu ocenit
Slimák napsal:
Proto jsem ti také napsal, že tvé názory na case mi pomáhají. Já reaguju pouze na ty hlody. No nebudeme se hádat, necháme to být. Každý má na to svůj názor, kdybych se názorama neřídil a byla by pravda co píšeš, koupil bych si nějakej pěknej case s vnitřním paskvilem. Teď V2100 řadím zase níž a spíš pokukuju po klasickým vnitřku.