Tadle se mi libi taky, ovsem IMHO ma zase dopraseny ty diskovy banky. 4x 120mm fan, to si delaji snad uz (_|_) . Kdyby ty disky otocili o 90°, tak jim staci 2 (nebo 1). Ano, pristup bude horsi. Kolikrat lezu k disku? Za 4 roky co mam ted svuj desktop to bylo zhruba 5x... Navic je tam zbytecne (pro mne) bayu, staci 3 a zbytek vyhodit, a hned bude lepsi airflow. Treba ten antec to tak ma. jak polohove, tak mistem. Akorat nevypada jako LianLi
Dost vazne uvazuji o tom, ze misto v pokoji kde mi lezi case vyuziju lepe, a koupim po obou stranach stolu nejake police. Pak se da premyslet o necem takovem http://www.lian-li.com/product/produ...ndex=34&type=b
P.S.: mohl by mi prosim nekdo vysvetlit, proc se ted davaji zdroje dolu do case? Proste to nemuzu pochopit. Ma uvaha - zdroj nahore je hlavni tahoun prutoku, odsava vetsinu horkeho vzduchu, ktery stoupa nahoru. Tudiz odsaje, a zaroven mu to staci ke svemu chlazeni. Zdroj dole je sice dejme tomu izolovany, ale je treba dat nahoru case stejne fan, takze ve vysledku mam o vetrak navic a nic z toho, krome teoreticke uvahy ze zdroj sam o sobe topi a ohriva tak vzduch nad sebou (kde je deska). Zdroj nahore funguje vice nez desitku let a nebyl s tim problem. Nevim kolik presne topi dnesni (absurdni) 1kW+ zdroje, ale urcite ne o tolik aby nestacilo zvednout RPM.