Výsledky 1 až 25 z 29

Téma: Chladič NB na GA-965P-(D)S3

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Chladič NB na GA-965P-(D)S3

Ad. sestava: e2160, NH-U12F, GA-965P-S3, HR-05 na NB, orig. chladič na SB, 2GB A-Data, Gainward 7600GS, WD5000AAKS, SH-S183L, ND-4551A, CD-W540E, LBX-02B-B-B, Chieftec 400W

Tak jsem konečně doma a dal jsem dohromady ty chladiče - viz foto.
    Vše jsem měl možnost zatím zkoušet pouze na stole, teplota na cpu s Noctuou je bezkonkurenční , teplota na NB pěkně klesla (porovnáváno pohmatem oproti stock, teploměr teď nemám), ovšem ne o tolik, jak jsem si přál Otázkou je, jak se toto uspořádání bude chovat v case s klasickým prouděním - vzadu 120 outtake Noctua a outtake 120 ve zdroji (intake není třeba). Doufám, že proudění v case pomůže ochlazení "věžičky" na NB. Pokud ne, nabízí se možnost umístit na HR-05 nějakou 80, nejlépe slim. Na gk je orig. chladič (2 sloty), který je nad půlkou chladiče nad SB. I přesto chladič na SB docela peče, ale ruku udržím. Opět předpokládám, že teplota se ještě zlepší při instalaci do case.
    Otázky:
    - Myslíte, že toto umístění je vhodné nebo byste volili spíše horizontální umístění chladiče na cpu (fan na chladiči by odebíral vzduch přes HR-05 na NB na Noctuu a odtud do zdroje, outtake 120 vzadu by byl spíše pomocný)?
    - Má smysl řešit teplotu na SB jiným chladičem?
    Přiložené obrázky Přiložené obrázky
    Naposledy upravil Brogg; 01.08.2007 v 23:14.
    Lost in Kalø, near Storsjön and to look at Knutshø or chilling at Lahaina.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání