Zdravím, rozhodl jsem se také zapojit do diskuze. Koupil jsem nedávno x2 ještě do s939 bo se mi nechtělo překopat celý PC kvůli C2D/AM2. Jestli jsem prohloupil nevím, ale prostě vzdát se "starých" komponent se mi nechce a to proto že jsem spokojen. Ale k věci. Taktovat jsem zkoušel až předevčírem bo jsem musel čekat na chladič, který je nakonec Scythe samurai Z rev. B. Sice jsem chtěl něco většího(ninju, zalman 9500 cnps am2, asus slien,...ale po testech jsem zjistil ze bych musel udělat do case díru.. je moc malá na takový obry. Ale teď když vidím při taktování teploty CPU tak jsem spokojen a myslím, že jsou Ok a výše zmínění "obři" by to už asi moc nezměnili, max o nějaký ten stupínek. Moje pokusy se zatím zastavily na 11x264 a 4xHT, voltáž jsem neměnil a asi ani nebudu, ale i tak to jsou seper výsledky si myslím a jsem naprosto spokojen. Teplota takto takt. CPU je idl 36 a zátěž max 43. CPU testováno v PRIME95 a Stress Prime 2004 spuštěném 2x(core0/1).

Co říkáte na tyto výsledky je možno jít dál? A má to smysl? Teď se rozhoduju na rozšíření pamětí na 2 GB, ale nevím jestli to má smysl mám Win XP ne Vistu...