Stránka 4 z 12 PrvníPrvní 12345678 ... PosledníPoslední
Výsledky 76 až 100 z 287

Téma: Jakou Hi-End case?

Standardní Re: Jakou Hi-End case?

Citace Původně odeslal -jb- Zobrazit příspěvek
    kdyt si celou dobu hlasal jak LianLi forever a Antec jak ma prd design ne?
    Původně odeslal Slimák
    U antecu se mi nelíbí ten prostor, připadá mi to takový flustrující. Všechno zabeklovaný šachtama. Kam dám kabely, kam je uschovám, aby to bylo pěkný? Vzhled Antecu je pěknej, ale ten vnitřek se mi nezdá. Prostě takový zaplácaný a ztísněný.
    A kdepak jsem to řekl, já vidím něco jiného. P190 to vyvrací větším prostorem, ten se mi zamlouvá. Proti designu jsem nic neměl. U 182 mi prostor opravdu připadá malej, hlavně na hloubku, měl jsem vždycky rád prostornější bedny. Vzhled Antecu je pěknej a decentní.
    Naposledy upravil Slimák; 01.08.2007 v 08:48.
    ASUS Blitz Formula P35 | C2Q 9550 @3.41GHz | TR Ultra120 Extreme | 4GB Corsair 6400C5 | 2x Samsung F1 320GB | Samsung F1 640GB | WD My Book Home 1TB | ASUS GTX295 1.8GB | SB X-Fi Titanium Fatal1ty Champion PCI-E | Leadtek DTV2000H | Asus 2014L1T SATA | Logitech G9 | Logitech Illuminated Keyb. US | 24" HP DreamColor LP2480zx + X-Rite | LIAN LI A7010 HotSwap | Corsair HX620 | Genius HT 5.1 Foto: Miláškové Nikon D200 & D300 | Nikkor AF-S VR 70-200/2.8 | Nikon TC-14E | Nikkor AF-S 14-24/2.8 | Nikkor AF-S 300/4 | Nikon SB-800 | 2xCF Extreme IV 8GB

Slimák : mel jsem na mysli nejspis prispevky o tom jak ses hadal s Honzou. on ti psal nejake klady a JEHO NAZORY o Antecu a ty mu oponuješ timhle :
    "Úvaha pěkná, ale úplně mimo, z tvý strany zbytečný post plných nesmyslů a blbých keců, nechápu jak někdo má čas řešit a psát takový hovadiny jako ty, jak jsi vůbec dovoluješ plkat takový nesmysli, o tom se tu vůbec nebavíme, ty o mě víš úplný kulový a nediv se, že se takhle musím až sprostě ohradit."
    a na záver par postů níž napises ze bereš anteca kdyz 2 stranky predtim si psal:
    Citace Původně odeslal Slimák Zobrazit příspěvek
    Mě se taky ten Antec hnusí. Zalman se mi taky moc nelíbí, jak jsi řekl kolotočárna. Zatím to vypadá na LIAN LI V2100.
    Kvalita, velký prostor, vzhled, kóóólééčka brum brum
    ...nechci to tady rozpitvávat. kazdy se nekdy rozhoduje impulzivne a "skáče" z jednoho rozhodnutí na druhý, to je lidský, ale neprijde mi fér precist si nečí nazory, rict mu ze je blbec (ikdyz se jedna jen a pouze o osobni zkusenosti a nazory) a nakonec bezeslova volit to, co doporucuje onen "blbec" celou dobu.
    nebudem tady zaplácávat místo...jen abych se k tomu vyjádřil. to je vše...uz tu OT psat nebudu.
    hodne zdaru ve vybírání
    Apple Macbook Pro + iPhone 4 a na filmy HTPC + LG 42PG6000
    DJ equipment: Macbook Pro + Vestax VCI-100 + Technics RP-DJ1200
    Budu rád, když poctíte můj web www.iPhoneTips.cz svou návštěvou. :)

Citace Původně odeslal -jb- Zobrazit příspěvek
    Slimák : mel jsem na mysli nejspis prispevky o tom jak ses hadal s Honzou. on ti psal nejake klady a JEHO NAZORY o Antecu a ty mu oponuješ timhle :
    "Úvaha pěkná, ale úplně mimo, z tvý strany zbytečný post plných nesmyslů a blbých keců, nechápu jak někdo má čas řešit a psát takový hovadiny jako ty, jak jsi vůbec dovoluješ plkat takový nesmysli, o tom se tu vůbec nebavíme, ty o mě víš úplný kulový a nediv se, že se takhle musím až sprostě ohradit."
    a na záver par postů níž napises ze bereš anteca kdyz 2 stranky predtim si psal:

...nechci to tady rozpitvávat. kazdy se nekdy rozhoduje impulzivne a "skáče" z jednoho rozhodnutí na druhý, to je lidský, ale neprijde mi fér precist si nečí nazory, rict mu ze je blbec (ikdyz se jedna jen a pouze o osobni zkusenosti a nazory) a nakonec bezeslova volit to, co doporucuje onen "blbec" celou dobu.
    nebudem tady zaplácávat místo...jen abych se k tomu vyjádřil. to je vše...uz tu OT psat nebudu.
    hodne zdaru ve vybírání
    LOOOOL Ti jsi opravdu exot, se divim, že nemáš slepejše. Toho Anteca co se mi hnusí byl SOLOOOOOOOOOO a né P182 , který mi Honza navrhoval. A o tom jak jsem na honzu vybuchl nebylo vůbec kvůli kejsům, nejednalo o žádný case jestli LIAN nebo Antec, za ty kejsy jsem mu právě vděčný, ale šlo o ty řeči, že koukám pouze na design a né na další kritéria. Prosim tě, nejdřív než něco napíšeš tak si to přečti, seš vážně natvrdlej a to jsem ti dal K+

Tady to máš snad jasně, můžu ti to písmo zvětšit, kdybys na to neviděl.

Citace:
    Původně odeslal jan555 Zobrazit příspěvek
    Celkem sranda čtení .

Pravda je taková, že jsi možná náročný na design čelního panelu. Kdybys byl náročný co do funkce, tak bys těžko preferoval paskvil typu V2100A. Ten case je komplet navžený dle zadání "udělejte co největší bednu a vevnitř udělejte něco, co vypadá jinak než minule" (u LianLi celkem tradiční přístup). Už je jedno, jestli je to debilita až na půdu - horší vnitřní design jsem snad v životě neviděl, celkem jakýkoliv slušný case za pětinovou cenu má lepší (ale zase to není tak in!).

Možná, že až si koupíš pátý LianLi za 7K (nebo spíš za víc a větší, ten bude určitě mnohem lepší, ha!) a stále to nebude fungovat, tak přijdeš na to, že na casu nejsou nejdůležitější dvířka. Ale hlavně že má kolečka, když už je ten case tak hrozně těžký .

Slimák napsal
    To je trapný, protože o tom co já chci a na co jsem náročný víš velký kulový . Možná jsem náročný na design, což určitě jsem, ale na funkčnost kladu největší váhu. Z obrázku alá LIAN V2100 si bohužel jako ty nepředstavím, že ten vnitřek je podle tebe zmršenej nebo že je to prostě paskvil. Zajímavé, jak jsi ji na zahraničních fórech pochvalujou. Kdybych koukal jen na design, nepřemýšlel bych třeba o Auroře 570, která s krásou toho moc společnýho nemá. Dodnes ještě nemám žádnou bednu a pořád pokukuju. Kdybych měl dávat pouze na design, jak píšeš, tak dneska bednu už mám. Co já čekám od bedny jsem dlouho dobu konzultoval s Mawou a nemyslím si, že bych chtěl vysolit 7-8k za bednu, která bude jen hezká. Ale ty to stejně neposoudíš, protože mě neznáš, takže není co řešit. Úvaha pěkná, ale úplně mimo, z tvý strany zbytečný post plných nesmyslů a blbých keců, nechápu jak někdo má čas řešit a psát takový hovadiny jako ty, jak jsi vůbec dovoluješ plkat takový nesmysli, o tom se tu vůbec nebavíme, ty o mě víš úplný kulový a nediv se, že se takhle musím až sprostě ohradit. Tímle tvým postem už snad nemám chuť číst tenhle thread, začalo to dobře a původně měl být určen k tomu hledat a řešit opravdu HIGH END skříně, kde bych po výběru té pořádné napsal svoje zkušenosti, tobě by to jistě bylo k ničemu, ostatním by to třeba ve výběru pomohlo, ale tys mi to akorát svýma out úvahama znechutil. Na to jak jsi bodově okomentoval V2100, tak na to dávám a je mi to jasný, takovýhle věci potřebuju slyšet a napsaný je to pěkně, ale tyhle blbý úvahy viz. citace si zkoušej prosím na své přátele, kteří tě znají lépe. Díky

EDIT: já i ty kolečka dokážu ocenit

Slimák napsal:
    Proto jsem ti také napsal, že tvé názory na case mi pomáhají. Já reaguju pouze na ty hlody. No nebudeme se hádat, necháme to být. Každý má na to svůj názor, kdybych se názorama neřídil a byla by pravda co píšeš, koupil bych si nějakej pěknej case s vnitřním paskvilem. Teď V2100 řadím zase níž a spíš pokukuju po klasickým vnitřku.
    Naposledy upravil Slimák; 01.08.2007 v 11:35.
    ASUS Blitz Formula P35 | C2Q 9550 @3.41GHz | TR Ultra120 Extreme | 4GB Corsair 6400C5 | 2x Samsung F1 320GB | Samsung F1 640GB | WD My Book Home 1TB | ASUS GTX295 1.8GB | SB X-Fi Titanium Fatal1ty Champion PCI-E | Leadtek DTV2000H | Asus 2014L1T SATA | Logitech G9 | Logitech Illuminated Keyb. US | 24" HP DreamColor LP2480zx + X-Rite | LIAN LI A7010 HotSwap | Corsair HX620 | Genius HT 5.1 Foto: Miláškové Nikon D200 & D300 | Nikkor AF-S VR 70-200/2.8 | Nikon TC-14E | Nikkor AF-S 14-24/2.8 | Nikkor AF-S 300/4 | Nikon SB-800 | 2xCF Extreme IV 8GB

Nemate nekdo nahodou zkusenosti se skrinemi 3dAurora a 3dAurora 570? Jake jsou mezi nima rozdily? Je to jenom o te predni masce a o tom ze 570tka je hlubsi? Nebo je tam i neco vic? cenovy rozdil je asi 800,- s dph.
    Intel i5 6400 @ 2,7GHz, Gigabyte Z170X, 2x 8GB Kingston 3000MHz CL15, GeForce GTX 980, Samsung 850 EVO 250GB, Lachesis, Razer Goliathus, HP w2207h, G15 a to cele v dosti obouchane MLQ3

Citace Původně odeslal marrtin Zobrazit příspěvek
    Nemate nekdo nahodou zkusenosti se skrinemi 3dAurora a 3dAurora 570? Jake jsou mezi nima rozdily? Je to jenom o te predni masce a o tom ze 570tka je hlubsi? Nebo je tam i neco vic? cenovy rozdil je asi 800,- s dph.
    Rozdíl jen v té masce a hloubce. Jinak vše při starém.

Rozdíl jen v té masce a hloubce. Jinak vše při starém.
    aha tak to snad raci pudu do te kratsi. Jeste by me zajimnalo jakou nejdelsi vga tam dam. Dival sem se na par 8800 GTX a ty maji kolem 27cm udaj u ATI 2900 semnikde nenasel. Je tam misto pro 27cm dlouho grafarnu?
    Intel i5 6400 @ 2,7GHz, Gigabyte Z170X, 2x 8GB Kingston 3000MHz CL15, GeForce GTX 980, Samsung 850 EVO 250GB, Lachesis, Razer Goliathus, HP w2207h, G15 a to cele v dosti obouchane MLQ3

Citace Původně odeslal marrtin Zobrazit příspěvek
    aha tak to snad raci pudu do te kratsi. Jeste by me zajimnalo jakou nejdelsi vga tam dam. Dival sem se na par 8800 GTX a ty maji kolem 27cm udaj u ATI 2900 semnikde nenasel. Je tam misto pro 27cm dlouho grafarnu?
    8800GTX jsem s malou Aurorou používal a bezproblému. Kartu je potřeba nahnout o cca. 30 stupňů, uložit ke slotům, vyrovnat a zasunout. V zasunutém stavu karty zbývá cca. 5mm prostoru k plechu koše s HDD.

Citace Původně odeslal jan555 Zobrazit příspěvek
    Jen poznámka k tomu "high-endu" - každý vnímá ten pojem jinak, osobně jsem v používání tohohle výrazu mnohem opatrnější. A pro příklad k těm dvěma casům - ani jeden "high-end" ve smyslu mého chápání není. LianLi rovnou vylučuje především funkční návrh, Antec především některé materiály.
    Znas nejakou case co by pojem Hi-End naplnil?
    Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7

LOOOOL Ti jsi opravdu exot, se divim, že nemáš slepejše. Toho Anteca co se mi hnusí byl SOLOOOOOOOOOO a né P182 , který mi Honza navrhoval. A o tom jak jsem na honzu vybuchl nebylo vůbec kvůli kejsům, nejednalo o žádný case jestli LIAN nebo Antec, za ty kejsy jsem mu právě vděčný, ale šlo o ty řeči, že koukám pouze na design a né na další kritéria. Prosim tě, nejdřív než něco napíšeš tak si to přečti, seš vážně natvrdlej a to jsem ti dal K+

Tady to máš snad jasně, můžu ti to písmo zvětšit, kdybys na to neviděl.
    Citace Původně odeslal Slimák v SZ Zobrazit příspěvek
    Docela bych očekával, že se mi v threadu omluvíš. Pokud ne, nebudu rozhodně překvapen. Co bych od takovýho člověka jako jsi Ty čekal že.
    hele ja se od chudaka jako ses ty, co ma za potrebi me urazet a osocovat pres SZ a na foru, nenecham vytacet...nejsem sam co si mysli, ze jsi mimo (viz muj "karma log"). laskave se uklidni, prestan psat kraviny mimo mísu, kazdy si muze precist jak to bylo, takze tady nejaky tvy vylevy jsou dost zbytecny. to ze me urazis mi je fuk... jen to dokazuje tvoji narušenost ze nedokazes normalne a rozumne komunikovat. tim jsem uz opravdu skoncil a ani ti na ty tvy SZ odpovidat nebudu...mam dulezitejsi praci nez s tebou resit blbosti co si rekl a jak si co myslel. sbohem a zdar s vybíráním ti tentokrat uz nepopreju
    Apple Macbook Pro + iPhone 4 a na filmy HTPC + LG 42PG6000
    DJ equipment: Macbook Pro + Vestax VCI-100 + Technics RP-DJ1200
    Budu rád, když poctíte můj web www.iPhoneTips.cz svou návštěvou. :)

To je škoda, že jsi překvapen, ale polýnko do ohně sis bohužel vložil sám. Stačilo jenom si to přečíst a nevytrhávat věci, které mezi sebou nesouvisí (Solo vs P182, Honza). Nevím co máš s karma logem, ale ode mě máš za dnešek K+ kde jsem ti to slušně napsal, klidně ho sem postni. Poté jsi začal zase, tak se nediv mých urážlivých reakcí, které z mýho pohledu jsou na místě. Číst a nevracet se zpět k vyřešenýmu, když už se dal opět thread trochu do pohybu mi přišlo zbytečný. Neřekl bych, že jsem narušenej, spíš poslední dobou výbušnej, ale hlavně, že víš, že si ostatní myslí, že jsem narušenej.

Přes SZ jsem ti postnul celé quote, abys měl možnost si to přečíst co k čemu patří, aby sis uvědomil, že je to úplně jinak, než jsis myslel a blbě přečetl. Takže se nezlob, že jsem chtěl od tebe omluvu. Příště postni celou SZ.
    Naposledy upravil Slimák; 01.08.2007 v 14:14.

Už se poprali?

Jinak abych řekl taky něco k tématu: mam Antec P182. Co mi na ni vadi: Tlacitko Power je az za prednim panelem - to je logicke vzhledem k tomu, ze to ma zamek, ale po case zacne otravovat neustale otvirat dvirka. Taky mohli dat nejakou mrizku k vetraku ve spodnim "tunelu", tak aby se do vetrone nepletla kabelaz ze zdroje a kabely z HDD. Nemuseli za kazdou cenu vyuzivat "vylepseni" - napr. ty specialni naklapovaci drzaky vetraku mi pridaly hezkych par sedivych vlasu. Nastesti jdou dat pryc (v mem pripade nasilne vylomeni) a fany prisroubovat klasicky. Instalace u me byl fakt porod (mj. mi tam nekde u predniho panelu zapadl sroubek a uz se mi jej nepodarilo dohledat), ale na druhe strane se priznam, ze jsem proste nemehlo :c) Jinak jeden ze tri fanu odesel behem par dnu do vecnych lovist. Toz tak. Za tu cenu bych ji koupil znova, ale ze bych z ni byl na vetvi, to se rict neda.
    MSI Z77A-GD55, i5-3470, Gelid Tranquillo rev. 2, 16GB RAM Kingston HyperX Blu XMP 1600Mhz, Gigabyte HD 7950, 80GB Intel SSD, 500GB WD, HP ZR2740w

Senior Member mince Avatar uživatele Pavlis
    Vliv
    291

Citace Původně odeslal fr33k Zobrazit příspěvek
    Jinak abych řekl taky něco k tématu: mam Antec P182. Co mi na ni vadi: Tlacitko Power je az za prednim panelem - to je logicke vzhledem k tomu, ze to ma zamek, ale po case zacne otravovat neustale otvirat dvirka.
    jen k tomuto a co zapinat pc pres periferie napr. klavesnici?
    X2-4850e(2,5Ghz@1,0Ghz:1,15V@0,85V),GB 780G (HD 3200 IGP), 4GB DDR2 880, 500GB SATAII(AAKS), SH-S203D DVD-RW, Antec 3480....
    ------------------------------------------------------------------------------
    IBM T40

Citace Původně odeslal Commander Zobrazit příspěvek
    Znas nejakou case co by pojem Hi-End naplnil?
    Tak to je dobrý dotaz, resp. poznámka. Myslím, že ano, ale není to žádná masovka a nestojí 5K, až budu mít chvíli času, tak se mrknu do favorites a kdyžtak pro zajímavost postnu. Teoretická diskuze, ale osobně si nemyslím, že by vůbec existovala kategorie zboží, ve kterém je vhodné se o "high-end" zajímat, max. pro inspiraci ...
    [PC] i7-3770K @4.5 GHz w/Noctua NH-D14 SE2011 | 32 GB Patriot G2 | Asus P8Z77-V Deluxe | Crucial M4 256 GB | 2x WD20EZRX RAID1 | BD-RE LG GBW-H20L | Sapphire HD7750 Ultimate | Enermax Revolution87+ 550W | Antec Solo II | Asus Xonar Phoebus + AKG K271 MkII | NEC PA231W + SVII + Spyder3EE
    [Photo] Nikon D700 + MB-D10 | AF-S 16-35/4G VR | AF-S 24-120/4G VR | AF-S 50/1.4G | AF-S 60/2.8G | AF-S 85/1.8G | AF-S 70-200/2.8G VRII | TC-17E II | SB-900 | Transcend cards | Heliopan + Formatt filters | Gitzo support | Kata + Tamrac bags
    You're guaranteed to miss 100% of the shots you don't take. (Wayne Gretzky)

Junior Member Avatar uživatele pEeLL
    Věk
    42
    Vliv
    0

Antec P190 hmm. nevim ale neda se nahodou koupit jen stemi zdroji ale kdo dnes nepotrebuje tusim 1200W . navic pokud uz clovek nejaky lepsi zdroj ma.... tak pak ma hned zdroje tri. a to se vyplati.

Citace Původně odeslal pEeLL Zobrazit příspěvek
    Antec P190 hmm. nevim ale neda se nahodou koupit jen stemi zdroji ale kdo dnes nepotrebuje tusim 1200W . navic pokud uz clovek nejaky lepsi zdroj ma.... tak pak ma hned zdroje tri. a to se vyplati.
    Koukal jsem na to a je to hrozná darda. To nemá smysl, dát přes 10k za bednu. Bez zdrojů jsem ji neviděl prodávat, škoda, ta hloubka je parádní. Takže P190 padá.

Jinak už mám vybráno, budu muset nějaký ten měsíc počkat, než přijde do Evropy a taky záleží na ceně. Stříbrnou budou dělat taky, ale bůh ví, kdy se na trhu objeví, to už může být řádově několik měsíců.
    http://www.lian-li.com/product/produ...index=8&type=a

Z mýho pohledu se zdá velmi dobrá. Velký prostor, možnost osadit zdroj nahoře. Antivibrační gumičky na HDD jako má A10, 2x 120mm intake na HDD, další 2x 120mm za diskama do prostoru karet a 1x 120mm out. Dvířka osaditelná z obou stran. Bočnice 2mm. Osazení HDD i do spodní šachty místo zdroje.

Jinak už mám vybráno, budu muset nějaký ten měsíc počkat, než přijde do Evropy a taky záleží na ceně. Stříbrnou budou dělat taky, ale bůh ví, kdy se na trhu objeví, to už může být řádově několik měsíců.
    http://www.lian-li.com/product/produ...index=8&type=a

Z mýho pohledu se zdá velmi dobrá. Velký prostor, možnost osadit zdroj nahoře. Antivibrační gumičky na HDD jako má A10, 2x 120mm intake na HDD, další 2x 120mm za diskama do prostoru karet a 1x 120mm out. Dvířka osaditelná z obou stran. Bočnice 2mm. Osazení HDD i do spodní šachty místo zdroje.
    Tadle se mi libi taky, ovsem IMHO ma zase dopraseny ty diskovy banky. 4x 120mm fan, to si delaji snad uz (_|_) . Kdyby ty disky otocili o 90°, tak jim staci 2 (nebo 1). Ano, pristup bude horsi. Kolikrat lezu k disku? Za 4 roky co mam ted svuj desktop to bylo zhruba 5x... Navic je tam zbytecne (pro mne) bayu, staci 3 a zbytek vyhodit, a hned bude lepsi airflow. Treba ten antec to tak ma. jak polohove, tak mistem. Akorat nevypada jako LianLi

Dost vazne uvazuji o tom, ze misto v pokoji kde mi lezi case vyuziju lepe, a koupim po obou stranach stolu nejake police. Pak se da premyslet o necem takovem http://www.lian-li.com/product/produ...ndex=34&type=b

P.S.: mohl by mi prosim nekdo vysvetlit, proc se ted davaji zdroje dolu do case? Proste to nemuzu pochopit. Ma uvaha - zdroj nahore je hlavni tahoun prutoku, odsava vetsinu horkeho vzduchu, ktery stoupa nahoru. Tudiz odsaje, a zaroven mu to staci ke svemu chlazeni. Zdroj dole je sice dejme tomu izolovany, ale je treba dat nahoru case stejne fan, takze ve vysledku mam o vetrak navic a nic z toho, krome teoreticke uvahy ze zdroj sam o sobe topi a ohriva tak vzduch nad sebou (kde je deska). Zdroj nahore funguje vice nez desitku let a nebyl s tim problem. Nevim kolik presne topi dnesni (absurdni) 1kW+ zdroje, ale urcite ne o tolik aby nestacilo zvednout RPM.
    Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7

Senior Member mince
    Věk
    47
    Vliv
    286

Nebýt tam ještě ta výztuha či co to je bral bych ji místo A10ky . Ale počítám, že tato bude znatelně dražší.

Už mám na bočnice přinesené pruhy "materiálu", které se používají do karoserií aut (běžně 0,8mm plechy) proti vybracím. Nalepí se zevnitř (převážně u dveří) a teplem se vytvdí. Ale ještě zvažuju jestli nepoužiju tlumící materiál Akasa - ale s tím nemám zkušenost.
    PC 1 > Asus Striker II Extreme, E8400 @4.4Ghz, Thermalright Ultra120 Extreme, 2x2GB OCZ Platinum DDR3 1800Mhz, 2x Asus 8800GTS, 2x WD6400AAKS, Auzentech X-Fi Prelude, Corsair HX520W, Lian-li A10A, 20" NEC 20WGX2, Razer Lachesis + eXactMat, Sennheiser 595, Vista Ultimate
    PC 2 > ASUS P5K Deluxe, E8400@4Ghz + Scythe Ninja, 4x 1024MB ADATA EE, Gainward 8800GTS, WD6400AAKS, AOC 210S
    Notebooks >DELL E4200, DELL E6400, DELL D630, DELL D430

Citace Původně odeslal M.K. Zobrazit příspěvek
    Nebýt tam ještě ta výztuha či co to je bral bych ji místo A10ky . Ale počítám, že tato bude znatelně dražší.

Už mám na bočnice přinesené pruhy "materiálu", které se používají do karoserií aut (běžně 0,8mm plechy) proti vybracím. Nalepí se zevnitř (převážně u dveří) a teplem se vytvdí. Ale ještě zvažuju jestli nepoužiju tlumící materiál Akasa - ale s tím nemám zkušenost.
    ta vyztuha se da vyndat, takze ji muzes v klidu vzit misto A10tky

EDIT: tady mas dukaz v tom videu http://www.3dgameman.com/content/view/9498/103/
    Naposledy upravil Commander; 02.08.2007 v 01:23. Důvod: Dukaz misto slibu

Senior Member mince
    Věk
    47
    Vliv
    286

Dík za info, ale ten smajlík tam je proto, že jsem už tu A10ku koupil a to zrovna od Slimáka.
    PC 1 > Asus Striker II Extreme, E8400 @4.4Ghz, Thermalright Ultra120 Extreme, 2x2GB OCZ Platinum DDR3 1800Mhz, 2x Asus 8800GTS, 2x WD6400AAKS, Auzentech X-Fi Prelude, Corsair HX520W, Lian-li A10A, 20" NEC 20WGX2, Razer Lachesis + eXactMat, Sennheiser 595, Vista Ultimate
    PC 2 > ASUS P5K Deluxe, E8400@4Ghz + Scythe Ninja, 4x 1024MB ADATA EE, Gainward 8800GTS, WD6400AAKS, AOC 210S
    Notebooks >DELL E4200, DELL E6400, DELL D630, DELL D430

Senior Member Avatar uživatele SajmoN
    Věk
    45
    Vliv
    290

P.S.: mohl by mi prosim nekdo vysvetlit, proc se ted davaji zdroje dolu do case? Proste to nemuzu pochopit. Ma uvaha - zdroj nahore je hlavni tahoun prutoku, odsava vetsinu horkeho vzduchu, ktery stoupa nahoru. Tudiz odsaje, a zaroven mu to staci ke svemu chlazeni. Zdroj dole je sice dejme tomu izolovany, ale je treba dat nahoru case stejne fan, takze ve vysledku mam o vetrak navic a nic z toho, krome teoreticke uvahy ze zdroj sam o sobe topi a ohriva tak vzduch nad sebou (kde je deska). Zdroj nahore funguje vice nez desitku let a nebyl s tim problem. Nevim kolik presne topi dnesni (absurdni) 1kW+ zdroje, ale urcite ne o tolik aby nestacilo zvednout RPM.
    pokial mas zdroj nad doskou a tahas nim vzduch z kejsu, tak ti teplota vzduchu prechadzajuceho cez zdroj zbytocne zdviha otacky fanu a ticho je fuc ... preto je zdroj dole v p180, co je case specificky navrhnuty na silent pc .. a ohrievanie dosky od zdroja je vylozena blbost .
    Naposledy upravil SajmoN; 02.08.2007 v 16:07.
    | intel i3 12100f | noctua NH-U12F | asus TUF Z690-plus | kingston 32GB 3600 | gigabyte RTX2070 super
    | samsung SSD 860 EVO 250GB | wd 20earx | benq cosi 27"| logitech G600 | microsoft X6
    | seasonic
    S12-430 | diy acrylic ikea kallax case
    | “The future is already here—it is just unevenly distributed.”

Member Avatar uživatele tnema
    Věk
    47
    Vliv
    259

Aurora je pekně prostorná, usadíš do ní bezproblému 8800GTX
    Já ji dával kamošovy s 88 GTS a nemohl jsem k ní připojit napájecí kábl od taganu 480, vadil tam koš na hdd, musel jsem kábl pěkně zvohnout abych to tam vůbec narval.

GTS ma kabel dozadu, GTX na bok
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

Member Avatar uživatele tnema
    Věk
    47
    Vliv
    259

hmm v tom je asi ten problémek, sem si to prvně neuvědomil. Kartu jsme musel prvně zapojit s přídavným 6pin napájením, pak pod úhlem vložit do case a pak opatrně usadit do slotu uff

Junior Member Avatar uživatele pEeLL
    Věk
    42
    Vliv
    0

Slimak:

PC-A71 vypada super. ale zaprve jeste neni udana cena ani se jeste neprodava. nez se to dostane do evropy potazmo do cr tak to si driv zvyknes byt bez case . jedine co se mi neliby jsou nozicky - vzhledem k vysce bych uvital spise takove ty do boku ktere zvysi stabilitu.
    a aby se knam vubec dostala - shanim antec 182 SE a je to marne nejbliz kde ho maji skladem je UK . takze abys nedopadl podobne.

Senior Member Avatar uživatele SajmoN
    Věk
    45
    Vliv
    290

Citace Původně odeslal pEeLL Zobrazit příspěvek
    ... - shanim antec 182 SE a je to marne nejbliz kde ho maji skladem je UK .
    skus u gaba http://www.tichepc.sk/produkt/Antec-P182-1791.html
    | intel i3 12100f | noctua NH-U12F | asus TUF Z690-plus | kingston 32GB 3600 | gigabyte RTX2070 super
    | samsung SSD 860 EVO 250GB | wd 20earx | benq cosi 27"| logitech G600 | microsoft X6
    | seasonic
    S12-430 | diy acrylic ikea kallax case
    | “The future is already here—it is just unevenly distributed.”

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. JIREČEK - High-End Fanless Case
    Založil VlasTik v sekci fóra Case modding
    Odpovědí: 174
    Poslední příspěvek: 29.09.2006, 13:31
  2. Delphi : komunikace pres RS-232
    Založil mudboy v sekci fóra Programování
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 07.06.2005, 21:37
  3. 04/05 Jakou Case
    Založil Arg v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 02.05.2005, 17:03
  4. Help VISUAL DELPHI
    Založil Platon v sekci fóra Programování
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 06.11.2003, 22:13
  5. Jakou CASE (Midi) by jste mi doporučily ?
    Založil Adrenix v sekci fóra Case modding
    Odpovědí: 13
    Poslední příspěvek: 30.10.2002, 20:04

Pravidla přispívání