Citace Původně odeslal Slimák Zobrazit příspěvek
LOOOOL Ti jsi opravdu exot, se divim, že nemáš slepejše. Toho Anteca co se mi hnusí byl SOLOOOOOOOOOO a né P182 , který mi Honza navrhoval. A o tom jak jsem na honzu vybuchl nebylo vůbec kvůli kejsům, nejednalo o žádný case jestli LIAN nebo Antec, za ty kejsy jsem mu právě vděčný, ale šlo o ty řeči, že koukám pouze na design a né na další kritéria. Prosim tě, nejdřív než něco napíšeš tak si to přečti, seš vážně natvrdlej a to jsem ti dal K+

Tady to máš snad jasně, můžu ti to písmo zvětšit, kdybys na to neviděl.
Citace Původně odeslal Slimák v SZ Zobrazit příspěvek
Docela bych očekával, že se mi v threadu omluvíš. Pokud ne, nebudu rozhodně překvapen. Co bych od takovýho člověka jako jsi Ty čekal že.
hele ja se od chudaka jako ses ty, co ma za potrebi me urazet a osocovat pres SZ a na foru, nenecham vytacet...nejsem sam co si mysli, ze jsi mimo (viz muj "karma log"). laskave se uklidni, prestan psat kraviny mimo mísu, kazdy si muze precist jak to bylo, takze tady nejaky tvy vylevy jsou dost zbytecny. to ze me urazis mi je fuk... jen to dokazuje tvoji narušenost ze nedokazes normalne a rozumne komunikovat. tim jsem uz opravdu skoncil a ani ti na ty tvy SZ odpovidat nebudu...mam dulezitejsi praci nez s tebou resit blbosti co si rekl a jak si co myslel. sbohem a zdar s vybíráním ti tentokrat uz nepopreju