Správně píšeš by měla (ale některé mají stále ještě jen 100) a za další bez diakritiky, jméno má max. pouze 14 znaků a pouze jedno číslo k jednomu jménu.
Například MT značky Ericsson si na SIMku ukládaly i vícepoložkové kontakty (zabíral více pozic), ale jiný přístroj než Ericsson je nebyl schopen přečíst.
Přecházel jsem už přes mnoho telefonů a od dob 6210, což byl můj první telefon s pamětí na kontakty (do té doby jsem měl vždy kontakty na SIM), jsem už data mezi telefonama nikdy nepřenášel přes SIMky - při přenosu se ořazala spousta údajů. Pamatuju si jednoho nešťastníka, který měl 8210 a kupoval 6210 a všechny kontakty (asi 230) si přenesl mezi telefony jako vizitku přes IČ port - sice dlouhá práce, ale měl všechno. V té době na 6210 nebyl žádný software, který by to do ní nasypal.
Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím hodnocení/reputaci/karmu - prostě ikonku s vahami pod avatarem.
Kdo vás kdy a za co ohodnotil uvidíte ve svém Uživatelském panelu.
Viacpolozkove zoznamy = nutnos a 200 kontaktov? mam 203, ale cisiel asi 300viackrat premazane ... cez SIMku je to skutocne tazky archaizmus a mega vopruz, limity (ako napisal Paolo) su dost obmedzujuce :\
Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)