Slimák : mel jsem na mysli nejspis prispevky o tom jak ses hadal s Honzou. on ti psal nejake klady a JEHO NAZORY o Antecu a ty mu oponuješ timhle :
"Úvaha pěkná, ale úplně mimo, z tvý strany zbytečný post plných nesmyslů a blbých keců, nechápu jak někdo má čas řešit a psát takový hovadiny jako ty, jak jsi vůbec dovoluješ plkat takový nesmysli, o tom se tu vůbec nebavíme, ty o mě víš úplný kulový a nediv se, že se takhle musím až sprostě ohradit."
a na záver par postů níž napises ze bereš anteca kdyz 2 stranky predtim si psal:
Citace Původně odeslal Slimák Zobrazit příspěvek
Mě se taky ten Antec hnusí. Zalman se mi taky moc nelíbí, jak jsi řekl kolotočárna. Zatím to vypadá na LIAN LI V2100.
Kvalita, velký prostor, vzhled, kóóólééčka brum brum
...nechci to tady rozpitvávat. kazdy se nekdy rozhoduje impulzivne a "skáče" z jednoho rozhodnutí na druhý, to je lidský, ale neprijde mi fér precist si nečí nazory, rict mu ze je blbec (ikdyz se jedna jen a pouze o osobni zkusenosti a nazory) a nakonec bezeslova volit to, co doporucuje onen "blbec" celou dobu.
nebudem tady zaplácávat místo...jen abych se k tomu vyjádřil. to je vše...uz tu OT psat nebudu.
hodne zdaru ve vybírání