Výsledky 1 až 12 z 12

Téma: nvoglnt.dll - chyba

Standardní nvoglnt.dll - chyba

Mam GF8800GTS a najnovsie ovladace. Ked si spustim Prey takmi to vyhodi chybu v subore nvoglnt.dll. Skusal som googlit a nasiel som ze je to OpenGL driver a na nejakom fore radili prepnut hru z OpenGL na DirectX, lenze mne sa hra ani nespusti takze toto riesenie je pre mna nepouzitelne. Potom radili nastavit zmenu OGL na DX pre danu aplikaciu cez RivaTuner, ale neviem ako a kde sa to robi. Viete niekto poradit, pripadne ako inak vyriesit tento problem?
    Drupal freelancer

Moderátor Avatar uživatele Masster
    Věk
    42
    Vliv
    356

Standardní Re: nvoglnt.dll - chyba

Prey mas opatchovany?
    But of course, the unlimited evilness of the ultimate tool of mischief, the universal explanation for sucky performance from anything other than nVidia, TWIMTBP, strikes again. The shenanigans know no bounds....luckily, in this sea of pain and anguish,the shining beacon of light and righteousness, ATi, stand, with their Get in the Game program that they managed so badly(because they`re not evil like nV, see, so they couldn`t actually have a program where they worked really close with devs, pushing their tech into their stuff) that no game is part of it. - Morgoth the Dark Enemy

Uz hej, ale nepomohlo.
    Drupal freelancer

No, az teraz som zistil ze mi nejde nai Doom 3 ani 3dMark06, ani HL2(aj ked v tomto pripade to mozno nebude tym). Ale napriklad NFSC, NFSMW a a Ghost Recon AW mi idu.
    Drupal freelancer

Citace Původně odeslal SonnY Zobrazit příspěvek
    Mam GF8800GTS a najnovsie ovladace
    Jakou verzi konkrétně máš na mysli?
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím hodnocení/reputaci/karmu - prostě ikonku s vahami pod avatarem.

Kdo vás kdy a za co ohodnotil uvidíte ve svém Uživatelském panelu.

Proste najnovsie - 162.18
    Drupal freelancer

Skus nejake modnute...napr. http://4um.ocguru.cz/showthread.php?t=63955
    ** MB: Gigabyte P35 DS3R ** CPU: E4500 @ 3300 11x300 ** RAM: Corsair DDR3 2x2GB 1200MHz ** GK: Gigabyte GTX 260 OC ** HDD: Samsung 1TB + Samsung 250GB ** AC Freezer ** Leadtek WinFast TV2000XP Global ** Benq MP512st **
    ** MB: MSI P35 Neo ** CPU: E2160 @ 3150 ** RAM: Apacer 2x2GB 800MHz ** GK: Gigabyte 9600GT ** HDD: Samsung 160GB ** AC Freezer **

Citace Původně odeslal SonnY Zobrazit příspěvek
    Proste najnovsie - 162.18
    Já už jsem to psal jinde, protože ne vždy všichni jako nejnovější mají tu samou verzi, navíc se nejnovější s časem mění, tudíž za půl roku už tento thread nikomu nepomůže...

Jestli jsi nezkoušel zatím žádné jiné, tak doporučuji vyzkoušet ještě dvě verze (vždy o jedno starší), které mají WHQL.

158.22 - http://uk.download.nvidia.com/Window...ional_whql.exe
    97.94 - http://uk.download.nvidia.com/Window...ional_whql.exe
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím hodnocení/reputaci/karmu - prostě ikonku s vahami pod avatarem.

Kdo vás kdy a za co ohodnotil uvidíte ve svém Uživatelském panelu.

Moderátor Avatar uživatele Over
    Věk
    52
    Vliv
    312

Tak si pls nainstaluj poslední release DirectX9 ( http://4um.ocguru.cz/showthread.php?t=63912 ), pokud to nepomůže,tak máš rozdrbanej systém, nebo špatně nainstalené drivery...HL2 a 3DM nemaj nic společného s OGL. Nicméně ti pro XP vřele doporučuji FW 160.03.

a) je to cista instalacka windowsu a vsetkych driverov takze s aktualizaciami to nema nic spolocne. Mam skor pocit ze mam nainstalovane nieco co to zapricinuje ale nenapada ma naozaj nic co by to mohlo byt. Nemam nainstalovane nic co by mohlo mat nieco spolocne s drivermi alebo tak, navyse to bolo z nicoho nic. Napriklad taky 3dmark mi v pohode isiel a uz nejde. To iste aj Doom3 a td. Prey sa mi nespustil hned zo zaciatku, aj ked zase ten som nespustal hned po instalacii. Pride mi to divne a stve ma to lebo hovorim, je to cerstva instalacia. Este skusim sie starsie drivery, ale moc nadeji do toho nevkladam.
    Drupal freelancer

Tak preinstalovanie ovladacov 100% pomohlo. Dik.
    Drupal freelancer

No, teraz som zistil e pomohlo aj nepomohlo. Polka hier mi ide, druha nie
    Drupal freelancer

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání