Citace Původně odeslal Halen Zobrazit příspěvek
Mel jsem dovolenou; za tu dobu si na mym PC hral stridave otec, synovec ... po navratu tohle. Klidne to PetrT rekni, cim to muze byt. Nejsem si vedom otvirani jakehokoli podezreleho spustitelneho souboru, na to si davam velkeho bacha. Samozrejme nemam ucet guesta ale jen admina; pouceni pro priste, "cizince" nepoustet pres ostrej ucet, ale jsem desne linej nastavovat nejaky omezeni. Vyzkousim reseni, ktere PetrT nastinil a dam vedet. K+ pokud zverejnis, co za problemem muze byt; ja to proste nevim.

Edit - vyreseno, odstraneni klice z registru a odmazani "falesneho" svchost.exe z adresare ../windows/web
Aaa, svchost ... taky jsem to uz nekde videl
podle infa co se ke me doneslo to byla kombinace cracku k jednomu programu (kterej jsem pred tim pouzival bez problemu) a neaktualizovaneho antiviru - program se mi nedari z niceho nic rozjet a tak jsem zkousel vse na co jsem narazil - imho toto byl duvod mych problemu. Jedu samozrejme na admin ucet (jsem jediny uzivatel) a normalne si hlidam co poustim, bohuzel tu jsem jel slepe za svym cilem.

ps: kdyz jsem se s tim "mym" virem setkal poprve, tak dodnes netusim kde byl problem. Vsechny PC, krome jednoho, jsem od te doby i preinstaloval a ani na tom jednom nejsou od te doby zadne priznaky.